Rie fra X Factor er død

Rie Skotte Rasmussen blev 64 år. Musik betød meget for hende, og hun nåede at krydse sine egne grænser med deltagelse i X Factor i 2015.
Finn og Rie - yderst til venstre - var blandt Blachmans udvalgte grupper i X Factor 2015. De øvrige var Ivarsson, Bang & Neumann og Citybois.
Finn og Rie - yderst til venstre - var blandt Blachmans udvalgte grupper i X Factor 2015. De øvrige var Ivarsson, Bang & Neumann og Citybois. Foto: David Leth Williams/Scanpix/arkiv

Den tidligere X Factor-deltager Rie Skotte Rasmussen døde natten til lørdag. Det oplyser hendes bror Jimmy Skotte Rasmussen til BT.

Det fremgår ikke, hvad Rie Skotte Rasmussen døde af.

Hun blev kendt for at have levet et hårdt liv, og krydse sine grænser med optræden i X Factor i 2015.

- Som hun også sagde i programmet "X Factor", så havde hun et hårdt liv. Hun havde en dejlig opløftning, da hun deltog i 2015. Efterfølgende holdt hun sig lidt for sig selv. Det var hårdt at vænne sig til opmærksomheden, fordi hun elskede sit privatliv. Musikken betød meget, men alt det andet var ikke hende. Hun var meget blufærdig, siger Jimmy Skotte Rasmussen til BT.

Rie Skotte Rasmussen blev 64 år. Hun fortalte i X Factor blandt andet, at hun i perioder af sit liv havde haft et misbrug, og at hun havde en hård tilværelse.

Hun nåede frem til live-udsendelserne som den ene halvdel af den til lejligheden sammensatte duo Finn & Rie, men blev stemt ud i andet liveshow.

BT har talt med flere personer omkring X Factor, som giver udtryk for, at Rie Skotte Rasmussen var noget helt specielt. Hun var en person, der spredte smil og glæde. Og det kan hendes bror godt genkende.

- Hun var sød, men også skrøbelig. Hun var et sødt menneske, siger Jimmy Skotte Rasmussen til avisen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.