Rasmus Nøhr: Jeg er slet ikke i god nok form
Rasmus Nøhr fik bundkarakterer for sin første præstation på dansegulvet. Foto: Mogens Flindt / POLFOTO
Rasmus Nøhr har efter to optrædener i Vild med dans lært, at han også skal huske at have det sjovt.

Første gang, Rasmus Nøhr stod på gulvet i Vild med dans, var han så nervøs og så koncentreret om at huske trinene, at den rødhårede sanger fuldstændigt glemte det allervigtigste.

- Jeg har lært en utrolig vigtig lektie, siger Rasmus Nøhr, der måtte se sig selv skrabe pointtabellens bund efter første show.

- Jeg har nemlig lært, at jeg skal huske at have det sjovt undervejs, fortæller han, mens hans dansepartner Karina Frimodt nikker samstemmende.

- Vi er blevet enige om at tage det lidt mere stille og roligt, så vi om fredagen ikke træner helt vildt op til showet om aftenen, men i stedet sørger for at prøve at nyde det, siger hun.

I fredags gik det bedre for parret, der fik ros for deres indsats i holddansen.

Men det kan være svært at sætte tempoet ned for sangeren og danseren, for Rasmus Nøhr er bagud i forhold til de andre par.

- Jeg er slet ikke i god nok form, og derfor tager det hele meget længere tid for mig. Jeg bliver nødt til at tage mange flere pauser, siger han.

Siden han første gang var på gulvet i Vild med dans, har han oplevet at blive stoppet på gaden af folk, der håber, at han vil komme langt i showet.

- Det er ret rørende, og det er også en god motivation, siger sangeren.