Randers-profiler sigter mod de øverste pladser
Randers FC's Bashkim Kadrii har for alvor fundet formen i foråret. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Scanpix
Randers-profiler drømmer om de øverste pladser i nedrykningsspillet efter søndagens sejr på 2-0 over Lyngby.

Randers vandt søndag 2-0 over Lyngby i nedrykningsspillets pulje 2 og hentede dermed anden sejr i træk i Alka Superligaen.

Randers rykker med sejren tre point tættere på den direkte redning. Klubben er nu otte point efter både OB og Sønderjyske, som dog har en kamp i hånden.

Alligevel forsikrede dagens dobbelte målscorer, Saba Lobzhanidze, om, at løbet ikke er kørt endnu.

- Det bliver utroligt svært at hente OB og Sønderjyske, men vi vil prøve med alt, hvad vi har. Hvorfor ikke? Det er ikke umuligt, siger en tydeligt glad Lobzhanidze.

Den georgiske offensivspiller blev hjemmeholdets helt store helt med to scoringer, og han var da også glad for det offensive samarbejde efter kampen.

- Mikael Boman og Bashkim Kadrii var virkelig gode. Bashkims to assister var helt perfekte, og så skulle jeg bare sprinte dybt og sparke dem ind. Vi var rigtig gode sammen, siger Saba Lobzhanidze.

Assistmageren Kadrii er ligeledes glad for sejren. Også han sigter nu mod de to øverste pladser i nedrykningspuljen.

- Selvfølgelig vil vi gå efter det. Så længe det kan lade sig gøre, skal vi gå efter det, og det gør vi også, siger Bashkim Kadrii.

Kadrii fremhæver især det offensive sammenspil, som de tre i front fandt frem til i kampen mod Lyngby.

- Vi var gode til at finde hinanden, og særligt Mikael Boman tog en masse nærkampe for mig, og det gav mig en masse plads, siger Bashkim Kadrii.

Randers-træner Rasmus Bertelsen maner modsat de to spillere til lidt besindighed.

- Jeg tør kun koncentrere mig om den næste kamp. Man kan spørge den ene uge, hvor der er otte point, og den næste er der måske kun fem. Vi må se, hvor vi står til den tid, siger Rasmus Bertelsen.

/ritzau/