Pas på glatte veje i dag
Vejene er glatte i dag. Foto: Colourbox
Temperaturen vil knapt nok nå over frysepunktet i dag.

Vejrguderne har her til morgen gjort en brat ende på den milde vinter.

"Der er risiko for pletvis glatte veje," lyder det fra DMI.

Det har da også gjort, at Vejdirektoratet har været på ekstra arbejde.

"Vi har været ude og saltet to gange hen over natten," fortæller vagtchef i Vejdirektoratet Torben Kristensen til Newspaq.

Der er endnu ingen meldinger om uheld, men man skal tage sine forbehold, når man sætter sig bag rattet.

"Hvis man er i tvivl om, hvorvidt det er glat, så er det gode råd, at man sætter hastigheden ned og holder god afstand på vejene," lyder rådet fra Torben Kristensen.

En række kommuner har da også udsendt glatførermeldinger: Silkeborg, Aalborg, Hjørring, Roskilde, Allerød, Frederiksberg, Fredensborg og Bornholm, oplyser Torben Kristensen.

"Det er en af de første morgenen denne vinter, hvor vi har så mange meldinger fra så mange forskellige kommuner," fortæller han.

Og vejret bliver da også rigtig koldt. Temperaturen vil i løbet af dagen knapt nok nå den positive side af frysepunktet, oplyser DMI.

"Mest tørt og ret skyet, men stedvis kommer der også lidt sol. Højeste temp. omkring frysepunktet, og svag til jævn vind mest mellem nordøst og sydøst, på Bornholm endnu op til frisk vind fra nord. Temp. ned mellem 2 og 7 graders frost, og svag til jævn vind mellem nord og øst," skriver DMI.

Kilde: DMI