Kim Larsens søn taler ud: Savner sin far
-Der er en, man var meget, meget tæt på, som ikke er der mere. Det skal bundfælde sig, fortæller Sylvester Larsen til Ekstra Bladet Foto: Henning Thempler/Ritzau Scanpix
Fire måneder efter Kim Larsens død udtaler hans søn, Sylvester Larsen, sig endeligt om tiden omkring hans fars død. Der er ting, han fortryder ikke at have sagt til sin far.

Sylvester Larsen har udtalt sig til Ekstra Bladet omkring tiden lige før og lige efter at hans far, Kim Larsen, gik bort.

I sidste ende er faktum jo bare, at der er en, der ikke er der længere, og livet går videre. Det er det, det hele kan koges ned til.

Han lægger ikke skjul på, at der har været en del konflikter mellem ham og hans far, men det kommer nok af, at de mindede så meget om hinanden, mener Sylvester Larsen.

- Når ens far eller mor dør, vil der altid være fortrydelser. Måske er der nogle ting, man godt ville have snakket om – måske familiære konflikter, man gerne ville have løst. Det var der også i vores familie, fortæller han til Ekstra Bladet.

Det kom bag på Sylvester Larsen, hvor hurtigt det gik. Hans far gav sin sidste koncert, bare en måned før han gik bort. I dag er det kun fire måneder siden, og Sylvester Larsen er stadig i gang med at bearbejde det.

- Det er en meget langvarig proces. Der er en, man var meget, meget tæt på, som ikke er der mere. Det skal bundfælde sig, siger han til Ekstra Bladet.

De nåede aldrig at spille sammen, efter Sylvester blev voksen, men de var tit på scenen sammen, da Sylvester var lille. Her ses han på scenen med Kim Larsen på Christianhavn. Foto: Pierre Henning/Ritzau Scanpix

Men heldigvis har familien rykket sammen efter farens død, hvilket har hjulpet, men det bliver aldrig let, når en i ens familie er gået bort.

- Vi snakker om det og får vendt tingene. Men i sidste ende er faktum jo bare, at der er en, der ikke er der længere, og livet går videre. Det er det, det hele kan koges ned til, siger han til Ekstra Bladet.

via Listen To News