Økonomisk nedtur: Dansk musiker taber millioner

L.O.C.'s selskab er trods et tyndt 2016 fortsat velpolstret.
Foto: Sonny Munk Carlsen/Scanpix/arkiv

Ekstra Bladet har boret i det seneste regnskab fra rapperen og musikeren Liam Nygaard O'Connor, der lyder kunstnernavnet L.O.C., og kan konstatere, at et 2016 uden den store aktivitet har givet et syngende underskud på 2,1 millioner kroner.

Således har L.O.C.'s selskab SGMD ApS et bruttoresultat på minus 1,6 millioner kroner. Men det fem år gamle selskab er velpolstret og har fortsat en egenkapital på 3,5 millioner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Der er udbetalt lidt over én million kroner i personaleomkostninger, og L.O.C. har trukket 300.000 kroner ud af selskabet i udbytte.

Ifølge Ekstra Bladet er en stor del af egenkapitalen investeret i værdipapirer. Værdien af de investeringer er fordoblet til tre millioner kroner i forhold til forrige år.

2015 gav et overskud på 327.000 kroner, og det var ventet, at 2016 ville lande på samme niveau. I regnskabet fremgår det, at der forventes et positivt resultat for 2017.

Liam Nygaard O'Connor har brugt en del af 2016 til at blive far. I slutningen af september blev han og Christiane Schaumburg-Müller nemlig forældre for første gang.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.