Nyt stenkast fra bro: 12-14-årige drenge på spil
Der er gennem sommeren blevet kastet sten fra gangbroerne over Camma Larsen-Ledets Vej i Høje Kolstrup. Foto: Google Street View
En række drenge og deres forældre skal nu til bekymringssamtaler med myndighederne.

Søndag aften blev en flok drenge genkendt, da de blev set kaste med både sten og æg fra en gangbro på Camma Larsen-Ledets Vej i Høje Kolstrup.

Der venter nu drengene, som er af anden etnisk herkomst og er i alderen 12 til 14 år, og deres forældre nogle såkaldte bekymringssamtaler, oplyser SSP Aabenraa.

- Drengene cyklede til og fra broen, og nu har vi identitet på nogle af dem, fortæller lederen af Aabenraa Lokalpoliti, Jan Lambertsen, til JydskeVestkysten.

Det er en øget indsats fra SSP Aabenraa, som har ført til identifikationen af drengene.

SSP's gadearbejdere har i løbet af sommeren haft specielt fokus på Camma Larsen-Ledets Vej, hvor der flere gange er blevet kastet med sten fra gangbroerne.

Blandt andet fik en bilist i juli ødelagt forruden på bilen.

Konsulent John Hansen fra SSP Aabenraa fortæller til avisen, at det har været svært at identificere drengene, når stenkastene er foregået i halvmørke. Men nu er det lykkes:

- Vi vil tale med drengene og deres forældre. Måske har drengene brug for et fritidspas, fordi de keder sig for meget i fritiden. Det kan også være, at forældrene skal guides til de fritidstilbud, de unge har i lokalområdet, siger John Hansen til JydskeVestkysten.