Ny FCK-træner har mange bolde i luften
"Døgnet har 24 timer, og jeg er ikke vant til at sætte begrænsninger," lyder det fra den nye cheftræner i FCK. Foto: Jakob Jørgensen / POLFOTO
Døgnet har 24 timer, og Carsten V. Jensen får brug for dem alle i sin nye manger-stilling.

Der bliver få ledige felter i kalenderen, og endnu flere journalister i skjorteærmerne, når Carsten V. Jensen overtager trænersædet i FCK.

Den erfarne FCK-medarbejder bliver nemlig samtidig siddende i sin stilling som sportsdirektør. Den har han haft i seks år.

"Døgnet har 24 timer, og vi træner kun i halvanden, så det bliver ikke noget problem," siger Carsten V. Jensen med et smil til Newspaq.

Men renderne under øjnene vidner om en travl hverdag, hvor presset bliver mere end dobbelt så stort, når Carsten V. Jensen indtager sin nye rolle i FCK.

Det kommer til at minde om en engelsk manager, når han både får ansvar for truppen, spillerindkøb og taktikken under kampen.

Ansvaret skræmmer ikke.

"Jeg er komfortabel og ser frem mod udfordringerne," siger den nye cheftræner. Han peger på, at den stærke stab vil være en stor hjælp under omstillingen fra sportsdirektør til cheftræner.

"Efter seks år på et kontor uden frisk luft har jeg brug for at få banket rust af," siger Carsten V. Jensen.

Derudover har han også brug for at færdiggøre sin træner-uddannelse. Det afsluttende kursus starter i slutningen af januar, så der er udsigt til en travl måned.

Ansættelsen af Carsten V. Jensen som kombineret sportsdirektør og cheftræner er permanent og har intet udløb.