Nicolai Jørgensen er ude af skæbnekamp mod Montenegro

Feyenoord-angriberen Nicolai Jørgensen er skadet og ikke med i truppen på det danske fodboldlandshold, der møder Montenegro og Rumænien i VM-kvalifikationen i oktober.

Til gengæld er Yussuf Poulsen tilbage i truppen. RB Leipzig-angriberen var skadet i de seneste landskampe mod Polen og Armenien.

Landstræner Åge Hareide ser generelt ikke grund til at lave store ændringer, efter at Danmark vandt 4-0 hjemme over Polen og 4-1 ude over Armenien i de seneste VM-kvalifikationskampe.

- Vi leverede gode præstationer sidst mod Polen og Armenien. Der er ikke grund til at lave så meget om, for der er kun gået en måned.

- Vi har kun én skade, og det er Nicolai Jørgensen. Det er selvfølgelig beklageligt. Til gengæld får vi Yussuf Poulsen med igen, efter at han var skadet sidst, siger Hareide.

Også Rosenborg-angriberen Nicklas Bendtner er med i truppen. Han scorede to mål søndag aften i den bedste norske række.

Derudover er angriberne Andreas Cornelius, Kasper Dolberg og Viktor Fischer med i Danmarks trup.

Cornelius har været ude af truppen i et par kampe for den italienske Serie A-klub Atalanta, men blev senest indskiftet søndag aften og leverede en assist.

Også backen Jens Stryger Larsen, som spiller for italienske Udinese, er klar til kamp og med i truppen.

- Jeg har været i Italien for at besøge Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen for at få en bekræftelse på, at de skal spille, lyder det fra Hareide.

Danmark skal møde Montenegro på udebane 5. oktober, mens Rumænien venter i Parken tre dage senere.

/ritzau/