Mourinho nægtede at give hånd til Guardiola
José Mourinho var skuffet over dommerens indsats i onsdagens opgør mellem Real Madrid og Barcelona. Foto: Sergio Perez
Real Madrids træner, José Mourinho, følte, at hans hold endnu engang blev bortdømt mod Barcelona.

Da gårsdagens kvartfinaleopgør mellem Barcelona og Real Madrid var overstået, nægtede madrilenernes træner, José Mourinho, at give hånd til Barcelona-træneren, Josep Guardiola.

Mourinho har de senere år fået en indgroet opfattelse af, at dommerne favoriserer Barcelona, når holdet spiller på hjemmebane. Og fordi kampen i går blev spillet på Camp Nou i Barcelona, gav det kun alt for god mening, at Real Madrid tabte, selv om de længe lignede sejrsherrer, insinuerede Mourinho efter kampen.

"Jeg siger ikke, at det er umuligt at vinde her, men jeg hørte nogen sige det i omklædningsrummet. Hvorfor? Spørg spillerne," sagde Mourinho ifølge Tipsbladet.

Kampen endte 2-2, men Real Madrid fik blandt andet underkendt et mål, som også burde have været dømt som straffespark, og i slutningen af anden halvleg fik Sergio Ramos sit andet gule kort, så Real Madrid sluttede kampen med ti mand.

Barcelona avancerer dermed til semifinalerne i den spanske pokalturnering, fordi holdet slog Real Madrid i det første opgør i Madrid.

"Jeg har spillet her (i Barcelona, red.) med Chelsea, Inter og nu Real Madrid. Situationen er ikke helt ny. Jeg kan ikke ønske Barcelona tillykke med avancementet, jeg kan kun ønske dem tillykke med sejren på Bernabeu (Real Madrids hjemmebane, red.)," sagde den kontroversielle træner.

Guardiola forholdt sig nøgternt til Mourinhos udmeldinger.

"Vil Mourinho ikke sige tillykke med sejren til os? Det behøver han heller ikke," sagde Barcelona-træneren ifølge Tipsbladet.

Kilde: Tipsbladet