Medie: Randers FC er meget tæt på salg
Ifølge Randers Amtsavis er Randers FC meget tæt på en aftale med udenlandske investorer.
Randers FC kan meget snart blive solgt til udenlandske investorer, skriver Randers Amtsavis.
Randers FC kan meget snart blive solgt til udenlandske investorer, skriver Randers Amtsavis. Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Der skulle nu være så godt gang i forhandlingerne mellem Randers FC og det britisk-amerikanske konsortium, der er på tale til at købe klubben, at en aftale ser ud til at kunne falde på plads meget snart.

Det erfarer den lokale avis Randers Amtsavis.

Randers FC's bestyrelsesformand, Svend Lynge Jørgensen, ønsker dog ikke at kommentere oplysningerne.

Avisen skriver, at de udenlandske investorers talsmand, Tom Vernon, blev præsenteret for de ansatte i klubben, da han fredag var på besøg i Randers FC.

Tom Vernon var desuden til møde med de seks moderklubber bag Randers FC.

Det hele kan dog stadig falde til jorden, hvis man ikke får en aftale på plads med moderklubberne, skriver Randers Amtsavis.

Investorerne vil eksempelvis gerne have større kontrol over de forskellige ungdomshold fra U13 og U19.

Investorernes planer inkluderer oprettelse af et fodboldakademi i Randers med ambition om at blive førende på det felt i Skandinavien, har Svend Lynge Jørgensen tidligere forklaret i en pressemeddelelse.

Det er investorernes plan at købe sig ind i eller overtage en nordeuropæisk klub, der har potentiale til at konkurrere på allerhøjeste nationale niveau og efterfølgende på højt internationalt niveau inden for de næste fire til fem år.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.