Maskinmesterskolen København Maskinmesterskolen Københavns Rektor udnævnt til Ridder af Dannebrog
Rektor for Maskinmesterskolen København, Erik Andreassen, blev den 29. august 2012 udnævnt som ridder af Dannebrogordenen og var mandag den 24. september i audiens hos Dronningen.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.


I 2008 blev Erik Andreassen ansat som rektor for den daværende Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole - i dag Maskinmesterskolen København.

Med Erik Andreassen som rektor har skolen de seneste år oplevet en rigtig god vækst og har klare ambitioner om fortsat at vokse. Økonomien er blevet genoprettet og konsolideret, så Maskinmesterskolen København i dag er en sund og solid uddannelsesinstitution. Samtidig er der sket en fordobling af elevtallet, således at Maskinmesterskolen København i dag huser ca. 500 studerende og 40 ansatte.

  Nederst på formularen Under Eriks Andreassens ledelse er uddannelsen til maskinmester blevet akkrediteret som professionsbacheloruddannelse i maskinteknisk drift og ledelse. En vigtig milepæl i maskinmesteruddannelsens historie, da uddannelsen i maskinmesterskolernes optik således er korrekt indplaceret som en mellemlang videregående uddannelse i den danske kvalifikationsramme!

Ambitionen i dag og fremover er, at Maskinmesterskolen København med sit høje faglige niveau og internationale, udviklingsorienterede fokus skal være erhvervslivets foretrukne leverandør af maskinmestre, der gennem kompetent teknisk ledelse bidrager til vækst og udvikling i virksomheder og organisationer - til lands og til vands.

Maskinmesterskolen København er landets ældste maskinmesterskole og har uddannet maskinmestre siden 1906.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.