Carl-Ras A/S Endelig er det igen tid til Carl Ras’ håndværkermesse i Brøndby Hallen
18. – 21. september er det tid til at komme i Brøndby Hallen og få de skarpeste tilbud og den mest professionelle rådgivning på værktøj og beslag. Carl Ras, markedets største specialist, omdanner nemlig hallen til et kæmpe engroscenter og inviterer professionelle håndværkere indenfor til fire dage, hvor de får skarpe priser og kan møde mere end 60 af branchens stærkeste leverandører.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Alle Danmarks professionelle håndværkere og andre, der arbejder med værktøj og beslag i deres dagligdag er velkomne til Carl Ras’ håndværkermesse i Brøndby Hallen. Mere end 10.000 håndværkere, indkøbsansvarlige, servicefolk mv. strømmede til messen sidste år, og hos Carl Ras håber man, at der kommer endnu flere i år. Direktør, Jan Teller siger, ”Jeg håber, at der kommer endnu flere, som ved selvsyn vil kunne opleve, hvorfor de professionelle kunder kommer igen år efter år”.

Udvalget på messen bliver stort – mere end 4300 varenumre, som strækker sig fra de mest gængse varer, over nyheder til specialprodukter. Fx fra PROTOOL, en ny leverandør med specialmaskiner, der tidligere har været meget begrænset adgang til i Danmark. PROTOOL kommer bl.a. med deres unikke sværdsav, som de besøgende får mulighed for at teste. Jan Teller beretter, ”Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at se og prøve de nyeste produkter, og samtidig have mulighed for at spørge vores leverandører, hvordan man mest optimalt bruger produkterne – i disse tider er det vigtigt at bygge effektivt og lønsomt, så det vil vi gerne kunne ruste håndværkerne til”.

”Samtidig stiller vi også krav til, at de deltagende leverandører yder mere og mere. Fx har Bosch i år fordoblet deres kvadratmetre til mere end 200 m 2 for bedre at kunne demonstrere deres produkter, bl.a. den nye gulvlaser, den første af sin slags i verden, som vores kunder også vil kunne prøve derude.”

Messen afholdes for 14. gang, og den bliver kun større og bedre år for år. ”Messen giver vores kunder mulighed for at lave samlede storindkøb til ekstraordinært skarpe priser, og det er en stor opgave for vores organisation at stable den på benene, men en håndfuld erfarne Carl Rassere har arbejdet med messerne siden 1992, så de har helt styr på det”, fortæller Jan Teller. At messen er velorganiseret med skarpe leverandører er vigtigt for Carl Ras, fordi kundeservice er et nøgleord for virksomheden. ”Vores service skal være i top, både til hverdag og til fest, så både vi og de deltagende leverandører er oppe i højeste gear på messen – en del af servicen er selvfølgelig også gratis mad og drikke til gæsterne, så der er også plads til lidt hygge med kollegerne”, slutter Jan Teller.

Alle messens gode tilbud kan findes i Carl Ras’ messeavis, som kommer på gaden fra d. 3. september. Hvis den ikke lander i postkassen, kan den ses på www.carl-ras.dk eller hentes i et af Carl Ras’ engroscentre.

Gratis adgang – du kan hente din adgangsbillet til messen i dit lokale engroscenter eller på www.carl-ras.dk/messe .

Carl Ras’ håndværkermesse afholdes i Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby:

Tirsdag d. 18. september, kl. 12.00 - 18.00

Onsdag d. 19. september, kl. 12.00 - 18.00

Torsdag d. 20. september, kl. 12.00 - 18.00

Fredag d. 21. september, kl. 10.00 - 16.00

Carl Ras A/S er en familieejet virksomhed med københavnske rødder. Carl Ras fejrer 80-års jubilæum som markedets specialist inden for engrossalg af værktøj og beslag til professionelle håndværkere og industrien. Kæden har 10 engroscentre fordelt i hele landet. Læs mere om Carl Ras A/S på www.carl-ras.dk. Ønskes yderligere oplysninger om Carl Ras A/S og håndværkermesserne, kontakt venligst marketingchef Steen Demskov, tlf.: 29 38 48 27, e-mail: sd@carl-ras.dk.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.