Lyngby-boss efter nederlag: Vi går ikke i panik

David Nielsen mener, at sidste års bronzemedaljer har sat forventningerne op til klubbens præstationer.
David Nielsen så søndag sit Lyngby-hold tabe 1-3 i Aalborg.
David Nielsen så søndag sit Lyngby-hold tabe 1-3 i Aalborg. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Lyngby tabte søndag eftermiddag med 1-3 ude mod AaB i Alka Superligaen. Dermed har klubben kun hentet ni point efter ti spillerunder og er placeret i bunden af tabellen.

Den nuværende position står i stærk kontrast til sidste sæson, hvor David Nielsens mandskab overraskede alt og alle ved at vinde bronze.

Og netop sidste sæsons positive bedrifter betyder, at der er store forventninger til Lyngby-holdet - men cheftræner David Nielsen er ikke bekymret.

- For mig er det vigtigt, at vi går til værks på samme måde som sidste år. At vi gør de samme ting og ikke kommer til at gå i panik, hvis vi skal have en sæson, hvor vi skal forsøge at overleve, siger David Nielsen.

- Forventningerne er store til os efter sidste sæson. Spillere og omgivelser blev vant til, vi lå toppen, og alle talte godt om os. Nu møder vi lidt modgang og kan mærke det fokus, der er på os, når vi ikke lykkes med vores ting.

- Det er dejligt, der store forventninger til os, så jeg har ikke lyst til, at der skal være lave forventninger til os. Vi skal bare fortsætte med, hvad vi gør.

David Nielsen mener heller ikke, at den nuværende placering som nummer 12 er et tegn på, at Lyngby er et dårligere hold end sidste sæson.

- Jeg synes, vi hører hjemme et sted mellem, hvor vi er nu, og hvor vi endte sidste sæson. Sidste sæson sagde vi, at vi bare ville overleve, men der endte vi himlen, siger David Nielsen.

- De store billeder opstår, når sæsonen er færdig. Det store billede var sidste sæson, at vi vandt bronze. Det var ikke, at vi også havde flere ekstremt svære perioder på vej mod bronzemedaljerne, siger han.

Lyngby møder i næste spillerunde FC København på hjemmebane.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.