L.O.C. flirter uhæmmet for åben skærm
- Hvis du kommer med på mit hold, får du mit telefonnummer. L.O.C. lokker damerne med løfter om private snakke efter arbejdstid. Foto: POLFOTO, Emil Ryge Christoffersen
Rapperen L.O.C. skyr ingen midler for at få kvindelige deltagere på sit hold i den nye sæson af Voice.

- Hvis nu du vælger mig, så kommer vi til at arbejde ret tæt sammen.

- Og så får du selvfølgelig mit telefonnummer, smiler L.O.C. sukkersødt og kigger flirtende på den kvindelige deltager, der står overfor valget mellem ham eller én af de andre mentorer i talentshowet Voice - Danmarks Største Stemme.

Scenen er taget fra en af de pre-optagede såkaldte blinds, hvor deltagerne synger for mentorerne.

Mentorerne kan ikke se deltagerne, før de har valgt, om de vil arbejde med dem, og er der flere, der vælger en deltager, er det deltageren, der får lov at vælge mellem mentorerne.

Og rapperen har været nødt til at tage skrappe midler i brug for at overtale talenterne til at vælge hans hold. Efter at han vandt programmet sidste år, er det ligesom om, at deltagerne har været nervøse for, om han kan gøre det igen.

- Jeg havde jo aftalt med mig selv, at jeg ville spille helt fair game. Men så kom jeg i mega modvind, og der var ingen, der valgte mig overhovedet.

- De vil åbenbart hellere stå stærkt på et svagt hold end at stå udmærket på et stærkt hold, forklarer rapperen.

- Men med opfordring hjemmefra, så fik jeg den vendt. Jeg endte med at love mit telefonnummer, hvis de ville vælge mig, griner Liam O'Connor og fortæller, at det faktisk var kæresten Christiane Schaumburg-Müllers idé.

- Hun sagde "Giv dem dog dit telefonnummer", griner han.

- Det virkede, og så kørte det hele min vej, som det gjorde sidste år, siger rapperen.

Voice - Danmarks Største Stemme sendes første gang lørdag den 15. september.