Lille dreng skoldet i glohedt sydekar

En fireårig dreng blev i går skoldet i et sydekar på Dansk Saltcenter. Der var ingen sikkerhedsforanstaltninger, oplyser politiet.
En fireårig dreng måtte i går hastet på skadestuen, efter han blev skoldet i et sydekar på Dansk Saltcenter.
En fireårig dreng måtte i går hastet på skadestuen, efter han blev skoldet i et sydekar på Dansk Saltcenter. Foto: www.colourbox.com (Arkivfoto)

En fireårig dreng blev i går skoldet i et sydekar. Ulykken skete, da drengen var på besøg i Dansk Saltcenter i Mariager med sin mor.

"De er rundt og se på saltcentret, og derunder går de ud på en platform ved en saltsydepande. Pludesligt træder den lille dreng ud i det varme vand, der er tæt ved 90 grader varmt, altså tæt ved kogepunktet," forklarer Per Vagn Nielsen, vagtchef ved Nordjyllands Politi, til Newspaq.

Den fireårige fik skoldet sine fødder voldsomt i det glohede sydekar. Men der var ikke blot tale om et hændelig uheld. Sikkerhedsforanstaltningerne ved sydekarret var nemlig ikke-eksisterende.

"Der var tilsyneladende ingen foranstaltning, der sikrede, at publikum ikke kunne træde ned i karret," forklarer Per Vagn Nielsen.

Politiet har nu spærret området af og undersøger sagen nærmere.

Drengen blev kørt på umiddelbart efter ulykken, men Nordjyllands Politi kan ikke oplyse, hvordan hans tilstand er på nuværende tidspunkt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.