Lille danske Jet Time vokser sig stor
Arkiv. Jet Time hører hjemme i Kastrup og flyver især charter for en lang række danske og skandinaviske charterrejsebureauer. Selskabet har ikke egne ruter. Foto: Jet Time
Det danske flyselskab Jet Time er ved at kunne blande sig med de større. Årets omsætning runder en milliard.

Det går rigtigt godt for danske flyselskab Jet Time. Selskabet har rundet en milliard kroner i omsætning i 2011/2012, og flere og flere charterselskaber har set sig lune på danskerne.

- Det har været seks år med vækst. Mens vi i vores første leveår havde næsten 5000 flyvetimer, nåede vi sidste regnskabsår, der sluttede med august, op på tæt på 30.000, siger Jet Times direktør og medgrundlægger, Klaus Ren, til Takeoff.dk

Jet Time hører hjemme i Kastrup og flyver især charter for en lang række danske og skandinaviske charterrejsebureauer. Selskabet har ikke egne ruter.

Derudover stiller Jet Time med fly og besætning, står for teknisk vedligehold og har forsikring for flyene for kunder. Op mod 30 procent af Jet Times produktion er disse flyvninger.

- Vi har blandt andet disse flyvninger for Norwegian, SAS, SAS' finske datterselskab, Blue 1, ligesom vi det seneste par år har haft en lang række flyvninger, navnlig gennem sommeren, for Air Greenland mellem København og Narsarsuaq, siger Klaus Ren.

Jet Time er blandt andet også blevet chartret til at flyve med fodboldhold, sponsorer og fans under Champions League. I denne uge flyver selskabet FC Nordsjælland til Donetsk i Ukraine, hvor holdet skal spille Champions League-kamp.

Jet Time har i dag syv B737-300 og fem B737-700'ere - alle med 148 passagersæder. Selskabet har 430 medarbejdere, og de fleste er piloter og kabinepersonale.

Og i sidste regnskabsår rundede Jet Time for første gang over en million passagerer og omsatte for første gang for over en milliard kroner. Det endelige regnskab for 2011/2012 offentliggøres i november, skriver Takeoff.dk.