Legendarisk tv-ikon afslører: Opereret for kræft - igen
Larry King bliver 84 år 19. november og har været i tv-branchen i 60 år. Foto: Gus Ruelas/Scanpix/arkiv
Larry King er blevet opereret for lungekræft og har holdt 60 års jubilæum i tv-branchen.

83-årige Larry King er blevet opereret for lungekræft. Det bekræfter en repræsentant for den amerikanske og legendariske tv-vært overfor CNN, skriver BT.

I juli fik Larry King diagnosen i forbindelse med et rutinetjek. Han blev opereret med det samme og fik fjernet den øvre lap og lymfeknude.

Repræsentanten oplyser desuden, at Larry King efter et par uger var tilbage på sit arbejde for at fejre sit 60 års jubilæum i tv-branchen.

Kræftdiagnose nummer to

Det er ikke første gang, at Larry King har fået konstateret kræft. I 1999 kom han succesfuldt igennem en behandling for prostatakræft.

I et interview med mediet Extra opfordrer Larrry King alle at få foretaget rutinetjek:

- Hvis jeg ikke havde fået taget det røntgen, så havde kræften udviklet sig, siger han til Extra.

Prisvindende Larry King

Fra 1985 til 2010 var Larry King vært på det prisvindende tv-program "Larry King Live", som mest af alt var et radioprogram på tv og med hele verden som publikum. Britiske Piers Morgan overtog Larry Kings plads og kørte programmet videre fra 2011 til 2014.

Larry King har gennem sin karriere vundet en række priser - blandt andet en Emmy Award, to Peabody Awards og ti Cable ACE Awards.

Han har desuden medvirket i flere film og spillede sig selv i "Ghostbusters" fra 1984 og "The Long Kiss Goodnight" fra 1996.