Laudrup-assistent skal finde talenter for OB
Den nye mand får enorm indflydelse på, hvem der i fremtiden kan trække i den blå-hvide OB-trøje. Foto: OB
OB hyrer Michael Laudrups tidligere assistent, Erik Larsen, som talentspejder.

OB's nye sportsdirektør, Poul Hansen, har som sin første nyerhvervelse besluttet sig for at skue fremad. Han har nemlig hyret Michael Laudrups tidligere assistent og scout (talentspejder, red.), Erik Larsen, til at finde talenter for OB, skriver sporten.dk.

Når aftalen underskrives, skal Erik Larsen især trække på sit netværk i fodboldverden, når unge, OB-egnede talenter skal findes frem i masserne.

"Hans netværk er kæmpestort, han er vant til at rejse, han kender markedet, og han har erfaring som træner fra både Danmark, Rusland og Spanien. Med hans netværk og kendskab til spillere og markeder er vi hurtigt langt fremme i transfermarkedet og får et bredere kendskab til nye ligaer. Det bliver vigtigt med tanke på især de næste to transfermarkeder, vi står over for," siger Poul Hansen til sporten.dk.

Erik Larsen og Poul Hansen har tidligere arbejdet sammen, blandt andet da Poul Hansen som assistenttræner i AB var involveret i, at Erik Larsen hentede Nicolai Jørgensen til Leverkusen.

"Vi kender hinanden rigtig godt. Jeg ansatte ham i 1998, da jeg var i Lyngby. Dengang blev han ansat som kombineret 2. holdstræner og scout med hovedvægt på det sidste, og vi har holdt kontakten siden," siger Poul Hansen.

Kilde: sporten.dk