Landstræner om badmintontriumf: Allerhøjeste niveau
Kenneth Jonassen havde de store lovord fremme, da Mathias Boe og Carsten Mogensen vandt Korea Open.

Verdens aktuelt bedste doublekonstellation i badminton, Mathias Boe og Carsten Mogensen, kunne søndag fejre den 16. triumf på Super Series-niveau, da de vandt Korea Open for tredje gang.

Landstræner Kenneth Jonassen, der sad med som træner lige uden for banen, var fuld af lovord efter sejren på 21-19, 19-21, 21-15 over indoneserne Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo.

- Jeg er endnu en gang imponeret over, hvordan de er i stand til at hæve niveauet på det rigtige tidspunkt i turneringen.

- I dag hævede de det til allerhøjeste niveau, og de var i stand til at spille på alle parametre og følge en rigtig god plan gennem hele kampen, siger Jonassen om de danske verdensettere.

Modstanderne, der rangerer som nummer tre i verden og var seedede som nummer to, kom bedst ud til de to første sæt, men i tredje sæt dominerede danskerne nærmest fra start til slut.

- De er taktisk kloge og i stand til at spille på nogle parametre, der i herredouble gør det rigtig svært at dæmme op for det, de kan.

- De er mestre i at få tingene over på deres parametre, for eksempel servesituationen, og de har en exceptionel god defensiv.

- Ydermere har de evnen til at kunne hænge i, selv om det ikke lige kører, og det er ekstremt vigtig på det her niveau, lyder det fra Danmarks landstræner.

/ritzau/