Kendte par: Sådan er vi romantiske
Christiane Schaumburg-Müller elsker, når L.O.C. laver livretter til hende. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2
Hvad er romantik? Svarene er mange og forskellige, når man spørger de danske kendisser.

Et smukt digt, en tømt opvaskemaskine, en suppe og tid. Det er nogle af de ting, som en række danske kendisser nævner, når man spørger dem, hvad de senest har bidraget med i deres forhold for at skabe romantik.

Morten Messerschmidt, der er medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti, er ifølge kæresten Dot Wessman utrolig romantisk anlagt.

- Han er romantisk hele tiden. Hver gang han rejser, så efterlader han et lille brev med et smukt digt, han selv har skrevet, siger hun.

- Og så giver vi stadig hinanden månedsgave hver måned, selvom vi har været kærester i fem år, siger Morten Messerschmidt.

Hummel-ejeren Christian Stadil overraskede for nylig sin kæreste, Alice Brunsø, da de var ved at bestige et bjerg i Frankrig.

- Vi havde gået i otte timer, og jeg var grædefærdig. Jeg ville bare hjem. Men pludselig hev Christian champagne og baguettes op af rygsækken til en lille picnic på bjerget. Det, synes jeg, var meget romantisk, fortæller Alice Brunsø.

For tv-værten Camilla Ottesen er det helt dagligdags ting, der kan være romantiske.

- Hvis jeg for eksempel har tømt opvaskemaskinen, og Anders lægger mærke til det. Det, synes jeg, er romantisk. Generelt skal man jo bare huske at sætte pris på de ting, den anden gør, siger hun.

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller har hver deres måde at fyre op for romantikken i forholdet på.

- Jeg synes, at det mest romantiske, man kan gøre, er at sætte tid af til hinanden og til at være sammen, siger rapperen L.O.C.

Men Christiane Schaumburg-Müller kan et trick, der kan gøre ham blød i knæene.

- Det mest romantiske, hun kan gøre, er at lave min livret, som er en suppe med avocado og kylling. Den laver hun bare så godt, smiler han.