Administration 

Karkovs top fem: Sexchikane er naturligt – politisk ukorrekt forskning

Kendte
AppleMark

Sexchikane er naturligt, selvmordsbombere er kanonliderlige, smukke mennesker får døtre og mænd kommer i midtvejskrise, fordi deres koner er gamle.

Denne gang tager toplisten udgangspunkt i forskerne Alan S. Miller og Satoshi Kanazawas bog Why Beautifull People Have More Daughters.

I den gennemgår de politisk ukorrekt forskning ud fra et evolution-psykologisk synspunkt. Det vil sige, at de gennemgår studier, der viser, hvorfor vi mennesker er, som vi er, uafhængigt af kulturelle og religiøse påvirkninger. Det er vigtigt at fastslå, at evolutions-psykologien er en videnskabelig retning, den er ikke nødvendigvis den rigtige videnskabelige retning, men blot et bud på virkeligheden.

Ifølge evolutionspsykologi så handler det meste ved den menneskelige natur om at reproducere sig selv.

5. Det er naturligt at præsidenter risikerer alt for sex
Da præsident Bill Clinton blev snuppet i at have et seksuelt forhold til Monica Lewinsky stillede en del spørgsmålet ”Hvorfor vil verdens mest magtfulde mand risikere alt for at have sex med en ung kvinde?” Men det besvarer den darwinistiske historiker Laura L. Betzig med ”Hvorfor ikke?”. Hun påpeger nemlig, at magtfulde mænd altid har fået mange børn. Dels deres legitime og dels børn udenfor ægteskab. Det skyldes, at mænd søger magt for at få fisse og får det, som Tor Nørretranders engang udtrykte det.

Historien viser, at utallige fattige mænd er døde barnløse, mens for eksempel Moulay Ismail den Blodtørstige, der var kejser i Marokko fik 1042 børn.
Derfor svarer ovenstående spørgsmål, ifølge Miller og Kanazawa, til at stille spørgsmålet ”Hvorfor skulle en der har arbejdet hårdt for sine penge, bruge dem?”.
Ifølge Betzig så bliver mænd for eksempel statsministre eller præsidenter for at få adgang til sex. Magten er midlet, sex er målet.

4. Smukke mennesker får døtre
Umiddelbart lyder det ikke så kontroversielt, at smukke mennesker får døtre. Men grunden er dog ikke helt politisk korrekt. Det skyldes simpelthen, at det ud fra et forplantningsprincip er vigtigere for kvinder at være smukke end det er for mænd. Rent biologisk kan en kvinde være nok så klog, charmerende, spændende og dygtig, men når alt kommer til alt, så er det hendes udseende, der er afgørende for, om hun får en mand og nogle børn.
Ifølge Trivers-Willard hypotesen så får rige forældre sønner, mens fattige forældre får døtre. Det skyldes, at sønner kan få hundredvis af børn og dermed sprede rigdommen, mens piger kun får få børn. Det er blevet dokumenteret at rige forældre, såsom amerikanske præsidenter, får flere sønner end døtre. Samtidig viser historiske arkiver fra Afrika til Europa, at fattigfolk får flere døtre og rige folk får flere sønner. En spørgeundersøgelse for 46 lande viser, at rige foretrækker at få sønner, mens fattige foretrækker at få døtre.
Trivers-Willard hypotesen går videre. Den siger, at hvis forældrene har nogle genetiske karaktertræk, som vil være en fordel for drenge, så får de drenge. Hvis deres gener vil være bedst for piger, så får de piger. Derfor siger tesen, at smukke mennesker får døtre, fordi skønhed er mest brugbart for piger. En amerikansk undersøgelse viser, at 56 procent af forældre, der blev vurderet som meget attraktive fik døtre, mens kun 48 procent af alle andre fik døtre.
Generelt bliver der født 105 drenge for hver 100 piger.

3. Sexchikane er naturlig
En ulempe ved at kvinder er en naturlig del af arbejdsmarkedet, er den sexchikane nogle bliver udsat for. Mange feminister forklarer sexchikane med, at det er magtmisbrug. Det handler ifølge dem ikke om sex, men derimod om at vise, at man har større magt end den anden. Men det er ifølge psykologen Kingsley R. Browne noget pjat. Kingsley Browne siger at sådan en påstand, er det samme som at påstå at ”bankrøverier handler om pistoler, ikke om penge”. Ifølge Browne er der to sexchikane-scenarier.
I det ene, noget-for-noget scenariet, afkræver mænd kvinder sex for at forfremme dem og i det andet opfatter kvinder fejlagtigt intimidering og ydmygelse som sexchikane.
Studier viser, at mænd er meget mere interesserede i engangsknald end kvinder. I et studie indviligede 75 procent af de mandlige deltagere i at have et hurtigt knald med en attraktiv kvinde, mens ingen af kvinderne var interesserede i det samme med en attraktiv mand.
Derfor handler noget-for-noget sexchikanen ifølge Browne om at mænd vil bruge alle tilgængelige midler til at opnå et hurtigt knald.
I det andet scenarie tror kvinder, at de bliver seksuelt chikaneret. De rapporterer om, at de bliver intimideret og ydmyget af mænd. Men intimidering og ydmygelse er en naturlig del af mænds karrierekonkurrence med hinanden. Når kvinder bliver udsat for det samme skyldes det ikke, at de bliver seksuelt chikaneret, men tværtimod, at de intimiderende mænd opfatter kvinderne på lige fod med deres mandlige kollegaer og derfor behandler dem ens. Derfor er nogle af de intimiderende og ubehagelige mænd mindst diskriminerende af alle.

2. Mænds midtvejskrise skyldes at deres koner er gamle
Ifølge Miller og Kanazawa er det en myte, at mænd får en midtvejskrise, fordi de bliver midaldrende. De fleste mænd får ganske rigtigt en midtvejskrise, men det skyldes faktisk, at deres koner er blevet gamle. Ud fra et evolution-psykologisk standpunkt skyldes mandens midtvejskrise, at hans kvinde ikke længere kan føde børn, og han derfor bliver nødt til at tiltrække en ung fødedygtig kvinde. Så når han suser op og ned af Strandvejen i sin åbne sportsvogn, så er det ikke, fordi han vil genoplive sin ungdom. Det er fordi, han vil tiltrække en ung kvinde.

1. Selvmordsbombere er liderlige
Blandt de mest kontroversielle videnskabelige studier nogensinde er Oxford sociologen Diego Gambettas Making sense of suicide missions . I det omfattende studie gennemgår Gambetta fænomenets historie og kommer, ifølge Miller og Kanazawa til den overraskende konklusion, at selvmordsbombere er motiveret af fraværet af sex, eller som man også kan sige det, størstedelen af alle selvmordsbombere er liderlige.
Gambetta fortæller, at selvmordsbomber ikke altid er religiøst betinget, men når de er religiøst betinget, så er det altid muslimer, der udfører dem. Men det skyldes ikke direkte Islam. Derimod er det en indirekte konsekvens af, at det er tilladt mænd i muslimske lande at have flere koner. Det skaber et underskud af kvinder, som gør at især unge fattige mænd på forhånd er udelukket i at komme i nærheden af kvinder, da kvinder i polygame samfund foretrækker at dele indflydelsesrige mænd frem for at have en fattigrøv for sig selv.
Derfor ser man udbredt vold, voldtægt, krig og borgerkrig i samfund, der er polygame, til gengæld ser man ikke selvmordsbombere i ikke-muslimske polygame lande.
Det skyldes, mener Gambetta, at det kun er i Islam, at martyrer får 72 purunge jomfruer at forlyste sig med i himlen. Det er med andre ord fraværet af sex og løftet om hele 72 piger, der hvert år koster tusindvis af mennesker livet.

faktaboks

bov kro set fra hærvejen
Nyheder

Historisk kro skal have ny ejer: - Vi bliver til den er solgt

gæst på KFC
Nyheder

Fastfood-gigant politianmeldt - igen

Magnus Heunicke
Corona

Heunicke: Ny coronavariant medfører ikke flere restriktioner

en mikroovn
Helt vildt

Brændte pengesedler
for at fjerne covid-19

entreprenørmaskiner
Nyheder

Før kæmpe-konkurs -

afvist af konkurrenter

Janni Ree
Kendte

Janni Ree:

Scorer værts-job

sundhedsperson med en covid-test
Corona

SSI: To i Danmark er bekræftet smittet med ny coronavariant

hvid jul
Nyheder

Danske Spil:

Ingen hvid jul

axeksen
Sport

Axelsen: Vinder stor titel

jul
Nyheder

 Sådan laver du julemiddagen uden stress

børn corona vaccine
Nyheder

Børn vaccineres:

Idolplakater og god tid

andreas jessen
Film og TV

Dansk stjerneskud:

Gnisten blev tændt

corona danmark sydafrika
Nyheder

Ny corona-variant i Danmark

corona
Nyheder

Ny coronavariant breder sig hurtigt 

SæÞór Kristínsson
Film og TV

I chok efter bagedyst-sejr:

Jeg troede det var en joke

Morten Messerschmidt
Nyheder

Morten Messerschmidt:

Vil være formand i DF

Morten Kjeldgaard og Frederik Hau
Kendte

Vild med dans-stjerne er kæreste med Bagedyst-deltager

Storebæltsbroen
Krimi

Storebæltsbroen lukker i nat

Auktionshammer
Helt vildt

Købte tegning for 200 kroner – er 325 millioner værd

væltet hestevogn
Krimi

Drama på julemarked:

En person død

Gård set udefra
Nyheder

Udvist kriminel på asylcenter:

Fængslet for trusler

Træ væltet ned i bil
Nyheder

Voldsom storm koster to personer livet 

dansere på dansegulvet
Underholdning

Dansekongen Jimilian:

Jeg har vundet Asta

politibil med påskriften politi
Krimi

Død mand

fundet i kanal

juledekoration med fire lys
Livsstil

Brandfarlig december:

Pas på juledekorationen

britt bendixen sidder på stol
Kendte

Britt Bendixen takker af:

Nok er nok

butiksvindue med black friday-skilt
Nyheder

Vi købte sorte tilbud

for milliarder

butiksansat står ved tøjstativ
Corona

De kan slippe for

mundbind

fly holder parkeret i lufthavn
Nyheder

61 passagerer

fra Sydafrika testet positive 

mand står på scene og synger
Kendte

Bryan Adams hårdt ramt:

To gange corona

på en måned

politibil med påskriften politi
Krimi

Soloulykke: Ung mand fundet i sin bil i et træ 

mand kigger ind i kameraet
Kendte

Berømt komponist

er død

mennesker omkring bus
Nyheder

Mindst 19 personer

omkommer i busulykke

Parret under finalen af vild med dans 2021 han rækker en sejrs arm i vejret.
Film og TV

Her er vinderne af

Vild med dans

en kørende bil indefra i regnvejr.
Krimi

85-årig sigtet for

vandvidskørsel

Yussuf Poulsen i profil med kasket omvendt på.
Sport

Landsholds-stjerne

også smittet

Nærbillede af Michael Laudrup der småsmiler.
Kendte

Laudrup scorer

millioner

billeder af broen i mørke
Krimi

Spærrede broer:

Seks anholdt

Et billede af en tabel
Nyheder

Vaccinegennembrud:

med tredje stik smittes

Nærbillede af Thue Ersted Rasmussen
Underholdning

Sygeplejeskolen-skuespiller

afslører: Jeg skal være far

Nyheder

EU vil have

REJSESTOP 

efter ny variant

En sundhedsperson giver en vaccine.
Nyheder

Anbefaler corona-vaccine

til børn fra 5 år og op

Et idyllisk vejskilt på Fejø
Nyheder

Vil bygge almene

boliger på småøerne

Alle de fem dommere viser allesammen et 10 tal
Kendte

Chok: Vild med

dans-dommer

ramt af corona

Nærbillede af MØ, der er korthåret , med en stor ørering på
Kendte

Dansk hitmager

skifter køn

Krimi

Politiet går ind i

plejehjemssagen

En mand bliver tattovret på sin underarm. Tattovøren har handsker på.
Nyheder

Efter kæmpe razzia:

ALLE overtrådte loven

En analytiker sidder foran en computerskærm
Nyheder

Derfor falder de

danske aktier NU

En lille lejlighed
Helt vildt

IKEA tilbyder en lejlighed for $1 om måneden

Et flot par på den røde løber
Kendte

Pernille Blume får kærlighedsbesøg i finalen

En dame med en prøve
Corona

Ny corona-variant opdaget:

Hidtil farligste

Folk med mindbind i metroen
Corona

Her skal mundbind og coronapas frem fra mandag

En firehjulstrækker ude i skoven
Biler

Britisk bilproduktion bombet tilbage til 1956

Et skilt i en butik med Black Friday
Nyheder

Ikke black friday-tilbud på populære varer

dronning margrethe snedronningen
Kongelige

Dronning Margrethe:

Jeg har ikke fulgt med i Vild med dans

corona
Corona

Børnelæger: Glæde over vaccine til børn

Kasper hjulmand
Nyheder

Kasper Hjulmand:

Årets Leder 2021

kirsebærsauce
Sundhed

Har du jule-handlet:

Så tjek dit køleskab

vild med dans
Film og TV

Danske Spil: De vinder Vild med dans

esbern snare pirater
Krimi

Pirater fængslet i 13 dage - sigtet for drabsforsøg

Nyheder

Forsvarer: Støjberg var ikke involveret 

corona
Nyheder

4390 nye coronatilfælde - 12 flere døde

En trist hund
Dyreliv

Sådan tager du bedst afsked med kæledyret

Nyheder

EU: Coronapas efter vaccination bør kun gælde ni måneder

et par i et studie griner
Film og TV

Fællessang-stjerner fejrer jul på DR

En fregat på vandet
Krimi

Esbern Snare i dramatisk kamp – fire dræbt

Jes Dorph ude på gaden
Kendte

Jes Dorph lukker og slukker

Et par i lang kjole og korsridderdragt
Kendte

Caroline Flemings søster:

Jeg er dybt ulykkelig

Nogle dansere i et studie
Film og TV

Sådan bliver Vild med dans-finalen

To biler på en gade i en tom by
Biler

Helt ny Suzuki S Cross på gaden 

En mand står ved en sten med en øl i hånden
Kendte

Jeremy Clarkson:

Nu brygger han øl

En gråhåret mand tørrer øjnene
Nyheder

Valgkaos:

Omtælling af stemmer

vejstriber på en vej
Krimi

Tiltalt for kartelaftale på vejstribe-opgaver

Patienter på intensiv
Corona

Tyskland passerer 100.000 coronadødsfald

Morten Messerschmidt ser bekymret ud mens Inger Støjberg ser til
Nyheder

Messerschmidt vil ikke stille op mod Støjberg som DF-formand

En gummibåd med immigranter
Nyheder

31 migranter har mistet livet ud for Frankrigs kyst

mundbind
Corona

Supermarkeder er klar: Der er millioner af mundbind

En trist blond kvinde
Nyheder

Trækker sig efter syv timer på posten

Søren Brostrøm tager et mundbind på
Corona

Regeringen:

Mundbind i transport og butikker

Tre mænd synger på scenen
Biler

Transportministeren gav den gas