Administration 

Karkovs top fem: Sexchikane er naturligt – politisk ukorrekt forskning

Kendte
AppleMark

Sexchikane er naturligt, selvmordsbombere er kanonliderlige, smukke mennesker får døtre og mænd kommer i midtvejskrise, fordi deres koner er gamle.

Denne gang tager toplisten udgangspunkt i forskerne Alan S. Miller og Satoshi Kanazawas bog Why Beautifull People Have More Daughters.

I den gennemgår de politisk ukorrekt forskning ud fra et evolution-psykologisk synspunkt. Det vil sige, at de gennemgår studier, der viser, hvorfor vi mennesker er, som vi er, uafhængigt af kulturelle og religiøse påvirkninger. Det er vigtigt at fastslå, at evolutions-psykologien er en videnskabelig retning, den er ikke nødvendigvis den rigtige videnskabelige retning, men blot et bud på virkeligheden.

Ifølge evolutionspsykologi så handler det meste ved den menneskelige natur om at reproducere sig selv.

5. Det er naturligt at præsidenter risikerer alt for sex
Da præsident Bill Clinton blev snuppet i at have et seksuelt forhold til Monica Lewinsky stillede en del spørgsmålet ”Hvorfor vil verdens mest magtfulde mand risikere alt for at have sex med en ung kvinde?” Men det besvarer den darwinistiske historiker Laura L. Betzig med ”Hvorfor ikke?”. Hun påpeger nemlig, at magtfulde mænd altid har fået mange børn. Dels deres legitime og dels børn udenfor ægteskab. Det skyldes, at mænd søger magt for at få fisse og får det, som Tor Nørretranders engang udtrykte det.

Historien viser, at utallige fattige mænd er døde barnløse, mens for eksempel Moulay Ismail den Blodtørstige, der var kejser i Marokko fik 1042 børn.
Derfor svarer ovenstående spørgsmål, ifølge Miller og Kanazawa, til at stille spørgsmålet ”Hvorfor skulle en der har arbejdet hårdt for sine penge, bruge dem?”.
Ifølge Betzig så bliver mænd for eksempel statsministre eller præsidenter for at få adgang til sex. Magten er midlet, sex er målet.

4. Smukke mennesker får døtre
Umiddelbart lyder det ikke så kontroversielt, at smukke mennesker får døtre. Men grunden er dog ikke helt politisk korrekt. Det skyldes simpelthen, at det ud fra et forplantningsprincip er vigtigere for kvinder at være smukke end det er for mænd. Rent biologisk kan en kvinde være nok så klog, charmerende, spændende og dygtig, men når alt kommer til alt, så er det hendes udseende, der er afgørende for, om hun får en mand og nogle børn.
Ifølge Trivers-Willard hypotesen så får rige forældre sønner, mens fattige forældre får døtre. Det skyldes, at sønner kan få hundredvis af børn og dermed sprede rigdommen, mens piger kun får få børn. Det er blevet dokumenteret at rige forældre, såsom amerikanske præsidenter, får flere sønner end døtre. Samtidig viser historiske arkiver fra Afrika til Europa, at fattigfolk får flere døtre og rige folk får flere sønner. En spørgeundersøgelse for 46 lande viser, at rige foretrækker at få sønner, mens fattige foretrækker at få døtre.
Trivers-Willard hypotesen går videre. Den siger, at hvis forældrene har nogle genetiske karaktertræk, som vil være en fordel for drenge, så får de drenge. Hvis deres gener vil være bedst for piger, så får de piger. Derfor siger tesen, at smukke mennesker får døtre, fordi skønhed er mest brugbart for piger. En amerikansk undersøgelse viser, at 56 procent af forældre, der blev vurderet som meget attraktive fik døtre, mens kun 48 procent af alle andre fik døtre.
Generelt bliver der født 105 drenge for hver 100 piger.

3. Sexchikane er naturlig
En ulempe ved at kvinder er en naturlig del af arbejdsmarkedet, er den sexchikane nogle bliver udsat for. Mange feminister forklarer sexchikane med, at det er magtmisbrug. Det handler ifølge dem ikke om sex, men derimod om at vise, at man har større magt end den anden. Men det er ifølge psykologen Kingsley R. Browne noget pjat. Kingsley Browne siger at sådan en påstand, er det samme som at påstå at ”bankrøverier handler om pistoler, ikke om penge”. Ifølge Browne er der to sexchikane-scenarier.
I det ene, noget-for-noget scenariet, afkræver mænd kvinder sex for at forfremme dem og i det andet opfatter kvinder fejlagtigt intimidering og ydmygelse som sexchikane.
Studier viser, at mænd er meget mere interesserede i engangsknald end kvinder. I et studie indviligede 75 procent af de mandlige deltagere i at have et hurtigt knald med en attraktiv kvinde, mens ingen af kvinderne var interesserede i det samme med en attraktiv mand.
Derfor handler noget-for-noget sexchikanen ifølge Browne om at mænd vil bruge alle tilgængelige midler til at opnå et hurtigt knald.
I det andet scenarie tror kvinder, at de bliver seksuelt chikaneret. De rapporterer om, at de bliver intimideret og ydmyget af mænd. Men intimidering og ydmygelse er en naturlig del af mænds karrierekonkurrence med hinanden. Når kvinder bliver udsat for det samme skyldes det ikke, at de bliver seksuelt chikaneret, men tværtimod, at de intimiderende mænd opfatter kvinderne på lige fod med deres mandlige kollegaer og derfor behandler dem ens. Derfor er nogle af de intimiderende og ubehagelige mænd mindst diskriminerende af alle.

2. Mænds midtvejskrise skyldes at deres koner er gamle
Ifølge Miller og Kanazawa er det en myte, at mænd får en midtvejskrise, fordi de bliver midaldrende. De fleste mænd får ganske rigtigt en midtvejskrise, men det skyldes faktisk, at deres koner er blevet gamle. Ud fra et evolution-psykologisk standpunkt skyldes mandens midtvejskrise, at hans kvinde ikke længere kan føde børn, og han derfor bliver nødt til at tiltrække en ung fødedygtig kvinde. Så når han suser op og ned af Strandvejen i sin åbne sportsvogn, så er det ikke, fordi han vil genoplive sin ungdom. Det er fordi, han vil tiltrække en ung kvinde.

1. Selvmordsbombere er liderlige
Blandt de mest kontroversielle videnskabelige studier nogensinde er Oxford sociologen Diego Gambettas Making sense of suicide missions . I det omfattende studie gennemgår Gambetta fænomenets historie og kommer, ifølge Miller og Kanazawa til den overraskende konklusion, at selvmordsbombere er motiveret af fraværet af sex, eller som man også kan sige det, størstedelen af alle selvmordsbombere er liderlige.
Gambetta fortæller, at selvmordsbomber ikke altid er religiøst betinget, men når de er religiøst betinget, så er det altid muslimer, der udfører dem. Men det skyldes ikke direkte Islam. Derimod er det en indirekte konsekvens af, at det er tilladt mænd i muslimske lande at have flere koner. Det skaber et underskud af kvinder, som gør at især unge fattige mænd på forhånd er udelukket i at komme i nærheden af kvinder, da kvinder i polygame samfund foretrækker at dele indflydelsesrige mænd frem for at have en fattigrøv for sig selv.
Derfor ser man udbredt vold, voldtægt, krig og borgerkrig i samfund, der er polygame, til gengæld ser man ikke selvmordsbombere i ikke-muslimske polygame lande.
Det skyldes, mener Gambetta, at det kun er i Islam, at martyrer får 72 purunge jomfruer at forlyste sig med i himlen. Det er med andre ord fraværet af sex og løftet om hele 72 piger, der hvert år koster tusindvis af mennesker livet.

faktaboks
Overblik over Hanstholm Havn
Nyheder

Drama i dansk havn:

Finder mine fra krigen

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone
Kendte

Hurtig handel: Tantholdt sælger hjemmet med rabat

folk kigger på sankthansbål
Nyheder

Sankthansbålet 
kan være i fare

myg sidder på arm
Sundhed

Sådan behandler du

dine myggestik

Nyheder

Lily Weiding er død

redningsmandskab arbejder efter ulykke
Krimi

Tesla brød i brand:

53-årig dræbt

i bilulykke

færge sejler fra havn
Nyheder

Succesen gentages:

Tag gratis med færgen 

to musikere på scenen
Nyheder

Metallica kommer

til Danmark 

sankthansbål
Dyreliv

Sankthansbål

er en dødsfælde 

Nyheder

Regeringen vil

forbyde Roundup 

kreditkort ligger på bord
Nyheder

Direktør brugte

kommunens kreditkort

mand står med kanyle og vaccineglas
Corona

Borgere fik frit valg:

Vil du vaccinereres

af mand eller kvinde

faldskærmsudspringer lander på bane under fodboldkamp
Helt vildt

Se videoen:

Faldskærms-stunt

kvæster to EM-tilskuere

mand med lyseblåt slips
Nyheder

49 betjente afsløret

i højreekstremistiske

chatgrupper 

fest
Nyheder

Åbning: Fest i gaden igen

corona
Nyheder

USA runder 600.000 corona-dødsfald

bramsen
Nyheder

Forsvarsminister: Rusland provokerer Danmark

En flot terrasse med smagfulde møbler
Advertorial

Annonce

Få den flotteste terrasse i nabolaget

en ung pige jubler foran skærmen
Advertorial

Annonce

4 grunde til at benytte online auktioner

en sparegris spiser penge
Advertorial

Annonce

Dét skal du huske, når du har oliefyr

Jan Schou
Kendte

Revy-kæmpen: Savner at have børn

sommerhus
Nyheder

Sommerhuse: Har aldrig været dyrere

Hvam
Kendte

Frank Hvams corona-år: Million-overskud

corona
Nyheder

Corona i Nuuk: Fly og skibe stoppes

Dronningen
Krimi

57-årig kvinde: Anholdt for at true kongehuset

krybskytter
Nyheder

Krybskytter: Dyr led smertefuld død

En mand taler på en gårdsplads
Nyheder

TV 2-chef er sygemeldt efter kritik af falsk historie

En sæk kokain
Krimi

Syv frifundet i historisk kokainsag får nej til erstatning

Kinesiske forskere i et labaratorium
Corona

Virolog i Wuhan afviser laboratorielæk

Et gult palæ med Dannebrog ude foran
Krimi

Mistænkelig pakke var ufarlig

En fyr i hospitalssengen
Sport

Christian Eriksen: Jeg har det okay

En smilende midaldrende kvinde
Kendte

Hollywoodstjerne dræbt i trafikulykke

Et mundbind og en politimand
Krimi

Skændtes om mundbind:

Dræbte ekspedient og sårede to andre

En fartkontrol
Nyheder

Fartbøder er styrtdykket

en lystavle på et hospital med kræftadgang
Corona

1.600 færre kræftdiagnoser efter coronaen 

Joe Biden på talerstolen
Nyheder

Biden lover at forsvare Ukraine mod russisk aggression

hund
Nyheder

Varmebølge: Tænk på vovsen

wozniacki
Kendte

Wozniacki er blevet mor

mad
Nyheder

Dansk restaurant Europas bedste

nato
Nyheder

Nato i krig med klimaforandringer

mord
Krimi

Mor anklaget: Slog sine fem børn ihjel

bombe
Krimi

Unge mænd dømt: Truede skoler med bomber

brudekjole
Kendte

Sarah Grünewald: Brudekjolen er solgt

død
Krimi

 12 års fængsel: Dødelig påkørsel i bandekonflikt

Underholdning

Godfather til Danmark

Løver
Dyreliv

Skal du af med hesten: Løvemad

linse kessler i regnbuefarvet outfit
Film og TV

Linse afslører:

Nyt program på vej

tre danske pas ligger på et bord
Nyheder

Nyt pas inden ferien?

Så skal du skynde dig

hjertestarter i boks
Sundhed

Efter Eriksens kollaps:

Flere vil være hjerteløbere

fisk ligger på grill
Mad og drikke

Træt af bøffer?

Læg disse fisk på grillen

kvinde i rød t-shirt
Nyheder

Sygeplejersker siger nej:

Strejke på vej

kasper schmeichel taler på pressemøde
Sport

Besøgte Eriksen:

- Det var sgu dejligt

at se ham

folk bader ved havnebad
Nyheder

Op mod 33 grader: 
Nu kommer varmen

fodboldspillere står omkring christian eriksen der bliver behandlet
Sport

Eriksen: Jeg har

det bedre 

motorvej set fra bro
Krimi

Dansk kvinde 
mister livet i Tyskland

martin braithwaite står i træningstrøje
Sport

Braithwaite:

Vi er stadig rørt

af situationen

to mænd står og smiler
Kendte

Hollywood-stjerne

er død

mundbind ligger på gaden
Corona

Endelig: I dag kan

du droppe mundbindet 
i butikkerne

vej i lunderskov
Krimi

30-årig i kritisk tilstand

efter soloulykke 

En kvinde med mundbind helt tæt på. Man kan kun se hendes øjne og det øverste af mundbindet.
Nyheder

Hospitaler kræver

stadig mundbind

Et billede af en sø
Krimi

3-årig fundet

livløs i vandet

Siden af en politibil
Krimi

Savnet siden maj:

Nu er han fundet død

Dronningen sidder på en stol foran en kirke ved siden af hende står prins Christian og ved siden af ham står kronprins Frederik, der er i uniform
Kongelige

Dronningen overlader

tøjlerne til den unge 

generation

Lejligheden som er luksuriøst indrettet med store grønne planter, designer møbler og højt til loftet.
Nyheder

Millioner i rabat

på luksuslejlighed

Christian Eriksen på banen mens han dribler med en bold.
Sport

Genoplivet med 

hjertestarter

Landstræner Kasper Hjulmand med alvorligt ansigt
Sport

Landsholdstræneren fortryder

billede af Peter Schrøder
Kendte

Peter Schrøder:

- Jeg troede jeg var

en gave til nationen

person viser to glas med sputnik-vaccine
Corona

Bliv vaccineret

- vind en bil

billede af politibil
Sport

Kvinde i livsfare efter voldsom ulykke med hestevogn

billede af Claes Bang, som modtager en pris
Kendte

Dansk stjerne coronaramt - har levet som pensionist

Eriksen fotograferet inden kampen mod Finland gik i gang
Sport

Eriksen er stabil,

men fortsat indlagt

billede af alexandra
Kongelige

Alexandra låner

millioner til ny bolig

haveslange med fuld tryk på vandet
Livsstil

Vander du også haven forkert?
- sådan skal det gøres

De danske spillere skærmer eriksen af
Sport

Hele verden reagerer på Eriksens kollaps

billede af nogle nuggets
Mad og drikke

"Uegnede som fødevarer"
– risiko for mug

billede af ritt bjerregaard
Kendte

Ritt Bjerregaard:
- Vrede er
godt for kvinder

eriksen og holdkammerater i jubelscene
Sport

Eriksen har sendt chat-besked til holdkammerater

drengen står med sværdet i hænderne
Helt vildt

Dreng fandt 

historisk sværd

Billede af Blue Origins rumfartøj
Helt vildt

Betaler kassen: Ukendt skal på rumrejse med Bezos

De danske står samlet i en ring
Sport

Danmark taber EM-åbning i skyggen af Eriksens kollaps