Jussi Adler tjener kassen: Scorer million-gevinst på boligsalg
Jussi Adler-Olsens arbejdsvilla i Allerød har fået nye ejere. Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix (arkiv) og Estate Flemming Elsborg, Allerød
Jussi Adler-Olsen har solgt skriveværkstedet for et millionbeløb og har dermed solgt både sin arbejdsbolig og privatbolig i Allerød.

Handlen af den storsælgende forfatter Jussi Adler-Olsens arbejdsbolig i Allerød er netop blevet tinglyst.

Dermed er det ikke længere det velkendte Adler-Olsen-navn, der står nederst på skødet til kvadratmetrene, hvor fortællingerne om politimanden Carl Mørck og Afdeling Q er udviklet fra idé til bøger.

Den 266 kvadratmeter store villa var senest udbudt til salg for 5.985.000 kroner, men den endelige handel er gået igennem en smule billigere.

Af tinglysningen fremgår det nemlig, at Adler-Olsen har solgt kvadratmeterne for 5,3 millioner kroner, skriver Boliga Kendte.

God gevinst

Med den salgspris ser det således ud til, at Jussi Adler-Olsens firma, der ejede adressen, på trods af den pæne rabat kan hive en million-fortjeneste hjem på salget.

Firmaet købte nemlig ifølge Boliga.dk boligen i 2012 for 4,3 millioner kroner.

Alt solgt

Med salget af arbejdsvillaen kan Jussi Adler-Olsen og hustruen Hanne sætte det sidste punktum for deres tid på boligmarkedet i denne omgang.

I sommeren 2016 udbød de nemlig både deres private villa, der også ligger i Allerød, og arbejdsvillaen til salg, og efter lidt op og nedjusteringer af priserne er begge villaer afsat.

Samtidig har Adler-Olsen også selv fundet en ny dør at sætte deres navneskilt på.

Allerede inden parrets to Allerød-villaer blev solgt, købte de nemlig ifølge Boliga en villa på 321 kvadratmeter i København-bydelen Valby for 12,5 millioner kroner.

Her er der billeder af Jussi Adler-Olsens nu tidligere arbejdsvilla