Hold på hat og tagsten - nu kommer stormen
Væltede træer risikerer at blive en af de ting, vi kan løbe ind i, når stormen rammer i morgen, vurderer Andreas Nyholm. Foto: Colourbox
I morgen rammer årets første storm Danmark. Værst bliver det i Nordjylland.

Årets første storm er på vej mod Danmark, og der hvor det går værst for sig, kan vi få vindstød af op til orkanstyrke. Det fortæller TV 2 Vejrets meteorolog Andreas Nyholm, der forventer vindstød på op til 38-39 meter i sekundet.

"Der er stadig lidt usikkerhed ud om, hvor kraftig den bliver, da der stadig er 48-50 timer til at den rammer os. Det kan blive lidt mere eller lidt mindre, men det ser ret alvorligt ud, og der skal nok være en del skade, når vi står op onsdag morgen," siger Andreas Nyholm.

Dermed rammer stormen samme niveau som i november og december, og det betyder, at det kan komme til at genere trafikken på de danske broer. Værst ser det ud for Nordjylland, hvor stormen bliver kraftigst.

"Der, hvor det bliver kraftigst, i Nordjylland, skal man nok forvente nogle stilladser der vælter og nogle enkelte hustage, der vælter af," siger Andreas Nyholm.

Stormen ventes at toppe omkring kl. 22 eller 23 tirsdag aften.