Her er alternativerne til Bendtner
Nicklas Bendtners underbuksefadæse har endegyldigt kostet ham pladsen i åbningskampen mod Tjekkiet på lørdag. Nu skal Morten Olsen finde en angriber, der kan fylde hans plads. Foto: Jens Panduro / POLFOTO
Morten Olsen har tre valgmuligheder, når han skal erstatte Bendtner i lørdagens kamp mod Tjekkiet.

Karantæneramte Nicklas Bendtner er ude i VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet på lørdag, men landsholdet råder over flere alternativer i angrebet. Se de tre mest sandsynlige her:

*Nicklas Helenius, AaB, 21 år:

Er favorit til at overtage Bendtners plads lige nu. Har sprudlet for AaB med fire mål og fire oplæg i de første otte superligakampe. Var med på ligalandsholdet i januar og spillede en halvleg i den seneste landskamp mod Slovakiet i august.

*Andreas Cornelius, FC København, 19 år:

Den mulige landsholdsdebutant har gjort kometkarriere i FCK, hvor den 1,93 meter høje angriber har imponeret med seks mål i Superligaens første otte spillerunder. Stor, stærk og god i luftrummet og kan smides ind som joker, hvis der skal hældes bolde ind i feltet.

*Nicolai Jørgensen, FC København, 21 år:

Er den måske mest spændende spiller i Superligaen lige nu. Kan i modsætning til de to andre kandidater også bruges på kanten eller i rollen som hængende angriber. Det er blevet til tre mål i Superligaen.