Mediegruppen A/S Helse med dokumenteret virkning
Sundhed er et af de allerhotteste emner i magasinbranchen, og lille bitte Danmark har da også masser af magasiner, som koncentrerer sig om danskernes generelle sundhed og sygedomsforebyggelse. Indtil videre er gode gamle Helse dog det eneste med dokumenteret virkning.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Kampen om pladsen som hele Danmarks sundheds magasin er rustet godt op det seneste år, hvor der er kommet to konkurrerende magasiner på gaden, men der er stadig ingen af de nye magasiner, som kan dokumentere deres virkning hos læserne.

Mens det velkendte Helse ligger nogenlunde stabilt med 461.000 læsere ifølge TNS Gallups måling af 1. halvår 2012, så er der ingen af de andre sundhedsmagasiner, der følger trop og offentliggør, hvor mange læsere de har.

- Markedet for sundhed er meget stort og uoverskueligt, og derfor vægter vi at kunne dokumentere vores virkning, siger Peter Larsen, der er ansvarshavende redaktør, som ikke er overrasket over, at der fortsat ikke bliver offentliggjort læsertal for konkurrenternes magasiner.

- Vi ved godt, at vi ikke er de billigste i annoncemarkedet, og det er fordi det koster at lave gode artikler og sikre en god distribution. Vi har en medarbejder til at køre rundt til alle hospitaler og de store behandlingssteder i Danmark for at sikre, at magasinerne bliver fyldt op i holdere, at der er ryddet pænt op og at det kommer til de rette steder hver eneste gang. Det koster, men sammen med vores høje redaktionelle kvalitet er det årsagen til, at vi fortsat er Danmarks foretrukne sundhedsmagasin.

Fakta:

Helse udkommer 10 gange årligt og distribueres til venteværelser på hospitaler, i lægeklinikker, apoteker, tandlæger og andre behandlere. Helse udkommer næste gang den 13. september.

Yderligere information fås hos ansvarshavende redaktør, Peter Larsen på mail peter@mediegruppen.net eller telefon 4087 6799.

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.