Fotos af stjerners hemmelige bryllup solgt
Foto: AP Photo/Matt Sayles / POLFOTO
Det tophemmelige bryllup mellem Blake Lively og Ryan Reynolds bliver forsidestof på et magasin.

Fans bliver alligevel ikke snydt for at se, hvordan Gossip Girl-skuespillerinden Blake Lively så ud i sin brudekjole, da hun i søndags sagde ja til skuespilleren Ryan Reynolds.

For selvom brylluppet var tophemmeligt, og meget få detaljer er sluppet ud derfra, så bliver det muligt at se billeder fra den store dag.

Parret har nemlig solgt deres bryllupsbilleder til magasinet Martha Stewart Weddings, der blandt andet vil have parret på forsiden af bladet, når det udkommer i december.

Det skriver nyhedsbureauet wenn.com.

Blake Lively har med sin rolle i tv-serien Gossip Girl opnået status som stilikon, og mange har spekuleret i, hvilken designer hun ville vælge til at lave brudekjolen.

Nu bekræfter folkene bag mærket Marchesa, at de stod bag kjolen, som de beskriver som en "håndsyet silkekjole med krystaller og guldbroderier".

Mens parret, der har været kærester et års tid, endnu ikke har fortalt offentligt om den store dag, så siger bryllupsplanlæggeren Tara Guerard til E! News, at det var et meget smukt bryllup.

- Ryan og Blake ville gerne have, at det skulle føles hjemligt. Der var pyntet op, og der var live musik, og det var meget elegant og charmerende. Det var en smuk aften og en smuk begivenhed.