sponsoreret indhold Find et arbejde på Malta
(Foto: )
Sponsoreret indhold:
Malta er blevet en populær destination for at finde arbejde i varmere klima med billigere leveomkostninger inden for Europa.

Malta er samtidig med i EU, hvilket betyder, at det er nemt som dansker at arbejde og flytte til Malta.

Livet som tilflytter på Malta

Malta har i en lang årrække tiltrukket et stort antal internationale firmaer, der har hovedkontor på øen. Med de mange firmaer er der derfor også naturligvis et stort antal af internationale tilflyttere til øen, der arbejder og har deres daglige gang på Malta. Med de mange internationale arbejdere, samt en stor tilstrømning af turister har Malta mange aktiviteter at byde på.

Livet på Malta er derfor nemt at vænne sig til som tilflytter. Med placering midt i Middelhavet er der er godt klima. Samtidig er mange sociale aktiviteter og begivenheder blandt de mange internationale på Malta. Det er derfor også nemt at stifte nye bekendtskaber og skabe nye netværk, hvis man kommer til Malta for at arbejde uden at kende nogen i forvejen.

Jobs i iGaming Industrien

En af de mest populære former for arbejde på Malta er i iGaming industrien. Mange af de store spilfirmaer inden for iGaming har licens på Malta, hvilket betyder, at de også ofte har enten hovedkontor eller et af deres større kontorer på øen. Derfor er der mange jobmuligheder inden for iGaming industrien. Dette er både hos store internationale firmaer samt mindre og nyere firmaer inden for branchen. De fleste af firmaerne har et stort udvalg af forskellige jobmuligheder. Fx er der gode muligheder hvis man vil arbejde hos MrGreen, hvor der er mange muligheder både inden for tekniske -og servicefag.

Når man tager springet og finder arbejde på Malta vil firmaerne også være meget gode til at hjælpe en i gang. Malta er med deres medlemskab i EU nem at flytte til som dansker. Dog er der stadigvæk en del praktiske ting, som fx bolig og sundhedsforsikring der skal være på plads. Dette vil man i næsten alle tilfælde få god hjælp til når man bliver ansat hos et firma på Malta.

Sprogskoler

Malta er en af verdens mest populære destinationer inden for sprogskoler. Med de mange internationale arbejdere og turister kombineret med de den attraktive placering i Middelhavet har Malta et utal af gode sprogskoler. Det officielle sprog på Malta er maltetisk sammen med engelsk. Det meste af alt kommunikation på Malta foregår på engelsk og det er derfor også vigtig at have gode engelskkundskaber hvis man vil begå sig og arbejde på Malta. Med et utal af engelske sprogskoler er der gode muligheder for at forbedre sit engelsk og dermed have nemmere ved at begå sig på øen.

Turisme – Hoteller og Restauranter

Med den attraktive placering midt i Middelhavet er Malta en populær turistdestination for folk fra hele Europa. Med de mange turister er der derfor også mange hoteller og restauranter. Rundt omkring på Malta, samt de tilhørende øer kan man finde hoteller af alle typer. Dette er lige fra de helt store og eksklusive hotelkæder som Hilton, til mindre privatejede hoteller. Malta i sig selv er relativ billig og det er derfor også muligt at tage på hotelophold og ferie på Malta til billige penge.

Udover hoteller er der også et væld af lokale og internationale restauranter på Malta, hvor det også er muligt at spise fremragende mad til fair priser. Med sit internationale islæt har Malta et stort udvalg af restauranter med mad fra hele verden. Her er der både mulighed for at spise lokal mad, men også fra de store internationale køkkener. Det største udvalg af restauranter og hoteller finder man i byen St Julians, hvor der er rigeligt med muligheder for at udforske de mange muligheder Malta har at byde på inden for hoteller og restauranter. Dog vil man også kunne finde rigelig med muligheder rundt omkring på Malta samt dens omkringliggende øer.

For dem som elsker byliv har Malta også gode muligheder. I området omkring Paceville i St Julians, bugner det med forskellige typer af barer hvor lokale som internationale mødes i nattelivet.

Gennemsnitlig løn på Malta

Lønnen på Malta varierer efter hvilken type arbejde man har. Lønniveauet er dog generelt en tand lavere på Malta end Danmark, hvilket ikke er helt uventet med de høje lønninger der er i Danmark. Skatten er dog markant lavere på Malta. Skatten på Malta betales ud fra fire niveauer alt efter hvor meget du tjener. Det maksimale du kan komme til at betale i skat på Malta er 35%, hvilket du skal betale af den del af din årlige løn der overstiger 19.501 euro. Samtidig er det markant billigere at leve på Malta og ting som husleje, fødevarer og underholdning er langt billigere end Danmark, hvilket også gør at dine penge rækker langt længere på Malta.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret

via Listen To News