FCK henter 26-årig dansk forsvarsspiller
Kris Stadsgaard i aktion mod Tjekkiet. Foto: Poul Larsen/Polfoto / POLFOTO
F.C. København skriver kontrakt med danske Kris Stadsgaard frem til sommeren 2016.

F.C. København har hentet den 26 år gamle danske forsvarsspiller Kris Stadsgaard. Han har skrevet kontrakt frem til sommeren 2016.

Den 26-årige forsvarsspiller er hentet fra spanske Malaga CF, hvor han har spillet siden sommeren 2010.

"Det er en stor dag for mig. Jeg er meget tilfreds med, at jeg fra i dag spiller i Skandinaviens største klub. Jeg har haft andre muligheder end at tage til F.C. København, men klubben har hele tiden været min førsteprioritet. Jeg ved, at der er stor konkurrence i F.C. København, men jeg glæder mig til at komme i gang med træningen med holdet og ikke mindst til at spille foran klubbens fans i Parken," siger Kris Stadsgaard i en pressemeddelse.

Danskeren skal spille i trøje nummer 4. Sportsdirektør Carsten V. Jensen siger, at han længe har holdt øje med den danske spiller.

"Vi er glade for, at vi i dag kan præsentere Kris Stadsgaard som ny spiller i F.C. København. Det er ingen hemmelighed, at vi har haft som mål at hente en spiller til midterforsvaret i dette transfervindue. Og med tilgangen af Kris Stadsgaard har vi fået den spiller, vi allerhelst vil have. Vi har fulgt Kris igennem længere tid i udlandet og ventet på muligheden for at kunne slå til," siger Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

Før Malaga CF spillede Stadsgaard for norske Rosenborg, hvor han mødte sine nuværende holdkammerater fra FCK i Champions League-kvalifikationen.

"Der venter os store udfordringer i Superligaen i foråret, og jeg vil gerne være med til at vinde mesterskabet - ikke mindst fordi jeg i modsætning til nogle af mine nye holdkammerater ikke har prøvet at spille Champions League endnu. Det er mit mål, at det bliver tilfældet med F.C. København, siger Kris Stadsgaard,"

Kris Stadsgaard har spillet to landskampe for Danmark, senest mod Tjekkiet i 2010.