FCK betaler 45.000 for et plastickrus
Det ser ikke ud til at kunne gøre megen skade sådan et plastickrus, men for FCK koster sådan en fætter nu 45.000 kroner i bøde. Foto: Colourbox
Det europæiske fodboldforbund (Uefa) giver FCK bøde på 45.000 kroner på grund af et flyvende plastickrus.

Et kastet plastickrus er blevet en dyr fornøjelse for FC København, som fredag fik en bøde på 6000 euro - svarende til 45.000 kroner - af det europæiske fodboldforbund (Uefa).

FCK får bøden i forbindelse med Champions League-kvalifikationskampen mod Club Brugge tidligere på sæsonen. Her observerede Uefa et enkelt plastickrus blive smidt på banen fra tribunen.

- Den bøde fra Uefa skal respekteres, og vi må derfor til lommerne, uanset hvad vi så end synes om den.

- Vi tillader os jo at mene, at kampen mod Club Brugge blev afviklet i en rigtig god kulisse, hvor vores fans og tilskuere igen skabte en god og international stemning, som de fortjener stor ros for.

- Og i det lys synes vi naturligvis en bøde i den størrelsesorden for et plastickrus, er et tungt kors at skulle bære. Men det kan forhåbentlig blive en reminder til os alle i Parken om, at det koster klubben dyrt, hver eneste gang en regel overtrædes.

- Især i forbindelse med de internationale kampe, siger administrerende direktør, Anders Hørsholt, til klubbens hjemmeside.