Ronaldinho fyret for at drikke cola
Ronaldinho har begået en cola-brøler, der kan koste ham 4,5 millioner årligt. Foto: AP/Antonio Calanni / POLFOTO
Ronaldinho har begået en dødssynd mod Coca-Cola. Nu trækker firmaet stikket på en reklameaftale, efter at fodboldstjernen drak Pepsi-cola.

Vaner kan være svære at bryde. Det må den brasilianske fodboldstjerne Ronaldinho sande, efter at hans nyligt underskrevne kontrakt med Coca-Cola er blevet opsagt. Det skriver tipsbladet.dk

Efter at Ronaldinho og Coca-Cola indgik en 4,5 millioner kroner årlig kontrakt, er der nemlig fremkommet afslørende billeder, hvor Ronaldinho begår en dødssynd mod det multinationale sodavandsfirma.

På billederne slukker den tidligere Barcelona-stjernene tørsten med en Pepsi-cola - og ikke nok med det, så foregik drikkeriet på et pressemøde for rullende kameraer.

Det vil Coca-Cola ikke finde sig i, og de har nu trukket stikket på reklameaftalen med Ronaldinho.

- Coca-Cola respekterer Ronaldinhos karriere og værdi, men efter de seneste begivenheder er det simpelthen ikke muligt at fortsætte samarbejdet, lyder det i en pressemeddelelse fra Coca-Cola.

Alligevel kan der dog være nyt lys forude for den 32-årige fodboldstjerne. Pepsi forventes nemlig at kunne tilbyde ham en ny kontrakt, da cola-producenten er sponsor for Atletico Mineiro, som Ronaldinho til dagligt spiller for.

Kilde: Tipsbladet.dk