Eks-millionær fra TV 2: Kassedamer tilhører en anden klasse!
Folk, der arbejder i supermarkeder, tilhører en "anden klasse", mener eks-millionæren Anne Mette Beckmann. Foto: Stv/Frederik Bondesen
Folk, der arbejder i supermarkeder, tilhører en "anden klasse", mener eks-millionæren Anne Mette Beckmann.

Et ekstravagant luksusliv som millionær i sydens sol er i dag afløst af en tilværelse med lavvande på bankkontoen.

Den 63-årige eksmillionær, Anne Mette Beckmann, der er datter af et dansk velhaverpar, har i store dele af sit liv levet et luksusliv i Portugal, men i 1974 gik det galt, og nu er kvinden, der har hang til dyre vaner, tilbage i Danmark.

I TV 2-prgorammet ’Millionær i praktik’ prøver Anne Mette Beckmann kræfter med det danske arbejdsmarked, som hun aldrig rigtigt har været en del af. I programmet, der blev sendt på TV 2 tirsdag aften, er millionøsen i praktik i Føtex i Aalborg. Og jobbet som kassedame er langt fra en drøm for hende.

- Jeg beundrer virkelig dem, der kan holde det job ud. Det er så hårdt. Man ser slet ikke himlen, fortæller hun om den ugelange praktik ifølge Ekstra Bladet.

Anne Mette Beckmanns forældre mistede i 1974 deres store formue under den portugisiske revolution, og nedturen vendte fuldstændig op og ned på Anne Mette Beckmann liv.

I årene efter levede hun med sin mor i en toværelses lejlighed i Portugal, hvor en folkepension gav mor og datter brød på bordet.

I dag lever hun i Danmark på en integrationsydelse på 6000 kroner før skat. Hun er havnet på en integrationsydelse, fordi hun har boet mange år i udlandet. 

I Tirsdagens afsnit fortæller eksmillionæren også, at hun anser folk, der arbejder i supermarkeder, for at tilhøre en lavere klasse i samfundet.

- Jeg har aldrig kendt nogen, der arbejdede i et supermarked. Aldrig. Det er ligesom en anden klasse, siger hun.