Eftersøgt flugtfange melder sig selv
Kenni Stegemeier Lausch, som er sigtet for drabsforsøg, er atter bag tremmer efter at have været på flugt i to måneder. Foto: Østjyllands Politi
Den 2. december stak 24-årige Kenni Stegemeier Lausch af under en fangetransport.

24-årige Kenni Stegemeier Lausch, der den 2. december stak af fra politiet under en fangetransport i Aarhus, er tilbage bag tremmer.

Kenni meldte sig selv til politiet i dag, oplyser Østjyllands Politi. Han bliver i morgen fremstillet i grundlovsforhør, hvor han bliver sigtet for vidnetrusler og fangeflugt.

Mens Kenni Stegemeier Lausch var på flugt, har han truet nogle vidner i en sag, hvor han er tiltalt for drabsforsøg, hvilket gør Kennis sag endnu værre, end den var i forvejen, vurderer vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Claus Bo Danø.

"Trusler mod vidner er noget vi ser alvorligt på," siger Claus Bo Danø til Newspaq og fortæller, at vidnerne er lettede over, at Kenni Stegemeier Lausch atter er i politiets varetægt.

Kenni Stegemeier Lausch stak af, mens han var til mentalundersøgelse på Psykiatrisk Hospital i Risskov. I forvejen er han sigtet for et drabsforsøg i oktober, hvor et skænderi i Aarhus' natteliv endte med, at en mand blev stukket overfladisk i maven med en kniv, mens en kvinde blev slået i hovedet med en flaske.

Politiet efterlyste først Kenni Stegemeier Lausch i offentligheden efter halvanden måned, og vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi har tidligere erkendt over for DR Nyheder, at politiet kunne have gjort et bedre stykke arbejde. Kenni Stegemeier Lausch bliver betegnet som farlig.