Drama til Vild med dans-fest
Soffie og Jesper Dalsgaard fra Vild med dans blev smidt ud fra programmets officielle finale-fest, fordi Soffie overfusede Vicki Berlin.

Der var drama i kullissen, da kameraerne blev slukket efter finalen i Vild med dans og deltagerne skulle til fest sammen.

I følge Ekstra Bladets oplysninger blev de tidligere deltagere danser Soffie Dalsgaard og hendes mand Jesper Dalsgaard bortvist af TV2 til programmets efterfest fredag aften.

Årsagen til det dramatiske skridt var angiveligt, at Soffie efter finalen farede i flint og overfusede finaledeltageren Vicki Berlin, der dansede med Jesper Dalsgaard, indtil han trak sig på grund af stress.

Soffie skældte ud på Vicki og beskyldte hendes for at være skyld i, at hendes mand ikke måtte deltage i konkurrencens semifinale og efterfølgende fest. Tonen var så hård, at TV 2-folk måtte bryde ind og skille parterne ad. Efterfølgende bblev Soffie og hendes mand bedt om at holde sig væk fra aftenens finalefest.

Det valgte parret dog at overhøre, og endte med at blive bortvist hele to gange fra festen, inden de forstod budskabet.

Overfor Ekstra Bladet benægter Soffie og Jesper Dahlsgaard selv at de blev bortvist. De fastholder derimod, at de forhold festen frivilligt.

via Listen To News