Drabsforsøg: Alle 30 HA-rockere løslades

Natten til lørdag anholdt politiet 30 rockere i håb om at finde gerningsmanden bag to drabsforsøg, men det har ikke ført til sigtelser.
Begge mænd er uden for livsfare.
Begge mænd er uden for livsfare. Foto: Flemming Schiller / POLFOTO

- De plejer jo ikke at sige så meget.

Sådan konstaterer vicepolitiinspektør Tommy Keil overfor Ekstra Bladet efter Københavns Politi har måtte løslade 30 Hells Angels rockere. Man håbede ellers at finde gerningsmanden til to drabsforsøg på tidligere top HA-rockere.

- Alle bliver løsladt. Vi har ikke nok til at fremstille dem for en dommer, siger vicepolitiinspektør Tommy Keil til eb.dk.

En rocker med tilknytning til Hells Angels blev fredag aften stukket ned i området omkring Ugandavej og Englandsvej på Amager i København. En anden blev fundet i en bil, med skudsår i benet. Begge er uden for livsfare.

Ekstra Bladet skriver, at begge mænd for ganske nyligt er blevet smidt ud af Hells Angels i såkaldt "Bad Standing".

Dermed tyder det på, at episoden ikke har noget at gøre med den spirende konflikt mellem HA og Bandidos, der for tiden kører på Amager.

Onsdag morgen blev en lastbil med en mursten på speederen kørt ind i et Bandidos-klubhus på Amager Landevej.

Politiet udelukkede hurtigt, at der her var tale om en tilfældighed, og torsdag advarede politiet offentligheden om, at en ny rockerkonflikt kunne være under opsejling.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.