Brud på vej væk fra fyrstebryllup
Her ses parret, der på lørdag den 2. juli angiveligt siger ja til hinanden i Monaco. De har været sammen siden 2006. Foto: Peter Morrison, AP / POLFOTO
Bruden fik i går nok af flere rygter om sin kommende mands, Fyrst Albert, eskapader og ville i al hast tilbage til sit hjemland.

Om få dage skal det store bryllup løbe af stablen i fyrstedømmet Monaco. Her skal fyrst Albert sige ja til sin sydafrikanske Charlene Wittstock.

I hvert fald hvis de sejlivede rygter om en meget utilfreds brud ikke holder stik. Ifølge det franske blad Express havde den kommende brud i går aftes fået nok og ville flygte væk fra al den virvar, der har været op til brylluppet.

Men den egentlige grund skulle ifølge magasinets kilder være, at der er kommet nye historier frem om, at fyrst Albert er far til endnu et barn, som den kommende fyrstinde ikke er mor til.

Barnet skulle være født indenfor de seneste fem år, mens Albert har dannet par med den smukke Wittstock.

Charlene Wittstock nåede helt til lufthavnen, før hun blev standset af politi og sikkerhedsfolk. Det skriver det franske magasin. Sikkerhedsfolkene tog hendes pas, så hun ikke kunne forlade det lille fyrstedømme.

Men indtil videre er der ikke blevet aflyst noget bryllup, og Monaco holder vejret og håber på det bedste.

Kilde: Express