Brøndby-træner utilfreds med sit holds offensiv

Brøndby-træner Alexander Zorniger var ikke tilfreds med angrebsspillet i 0-0-kampen hjemme mod AaB.

Brøndby smed point på hjemmebane for første gang i denne sæson i Alka Superligaen, da holdet søndag spillede 0-0 mod AaB.

Hjemmeholdet havde bolden mest, men havde svært ved at skabe de helt store chancer mod et AaB-hold, som spillede med fem mand i forsvaret i det meste af kampen.

Brøndbys cheftræner, Alexander Zorniger, var ikke imponeret over sit holds evne til at angribe, da Brøndby ikke formåede at åbne AaB's kompakte defensiv.

- Det offensive spil var virkelig dårligt, og vi var alt for langsomme om at tage beslutninger. Der var ikke en af de offensive startere, som viste Brøndby-kvalitet, siger Zorniger.

- Modstanderne ændrer deres system og måde at spille på, når de skal møde os.

- AaB stod med fem mand på stribe i forsvaret, som havde tre mand foran sig, og vi spillede for langsomt og fik dem derfor ikke ud at løbe. Det skal vi blive bedre til, siger Brøndby-træneren.

Midtbanespilleren Kasper Fisker mener også, at Brøndby-holdet skal være bedre til at spille mod hold, som står med mange mand i forsvaret.

- Der er mange hold, som står meget dybt mod os, og det gjorde AaB også. Vi ved, det er sådan, og vi skal være endnu bedre til at spille mod det. Det kommer også til at ske i rigtig mange kampe fremover, siger Fisker.

Er der spillere på holdet, som mangler selvtillid?

- Der er nok nogen, der mangler selvtillid for tiden, men vi har så mange dygtige spillere, at der må være andre, der tager over, inklusiv mig selv.

- Vi har god kvalitet hele vejen rundt på holdet, men hvis man skal låse et kompakt forsvar op, skal man have kvalitet, og det manglede i denne kamp, siger Fisker.

Brøndby får i næste kamp besøg af Danmarksserieholdet Ledøje-Smørum i DBU Pokalen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.