Borgmester politianmelder kollega for vold

Borgmester Eik Bidstrup (V) fra Dragør har politianmeldt sin byrådskollega Svend Mathiesen for vold, skriver han på Facebook.
Eik Bidstrup (tv.) og Svend Mathiesen (th.).
Eik Bidstrup (tv.) og Svend Mathiesen (th.). Foto: Pressefoto/Venstre/privat

Der opstod tumult efter et møde i økonomiudvalget i Dragør Kommune torsdag.

Byrådsmedlemmet, Svend Mathiesen fra Tværpolitisk Liste, blev angiveligt så vred, at han tildelte borgmester Eik Bidstrup (V) et blåt mærke, ligesom han overfusede ham med verbale trusler.

Det skriver BT.

Borgmesteren har nu anmeldt hændelsen til politiet, skriver han på Facebook.

’Jeg har valgt at politianmelde, fordi jeg såfremt jeg blot havde slået det hen, som noget man kan forvente som borgmester, ville have legitimeret sådan en opførsel fra et andet kommunalbestyrelsesmedlem. Derfor deler jeg også denne oplevelse for at sige, at vold og trusler i det politiske arbejde ikke er ok!’, skriver Eik Bidstrup blandt andet.

Se hele opslaget her:Svend Mathiesen erkender at have snakket med Eik Bidstrup efter mødet i økonomiudvalget, men han afviser at have slået.

- Jeg siger til borgmesteren, at hans udlægning af budgettet er forkert. Jeg prikker ham på skulderen. Han siger til mig, at jeg ikke skal prikke ham på skulderen – og at han vil anmelde det til politiet. Det skete ikke mere. Om han politianmelder eller ej, det er op til ham. Det er så latterligt, så jeg ikke har ord for det. Det er en total overreaktion fra hans side. Det må være fordi, vi nærmer os kommunalvalget. Vi har en borgmester, der er meget, meget følsom over for enhver kritik, siger han.

Hvad uenighederne mellem Svend Mathiesen og Eik Bidstrup bunder i, melder historien intet om.

Der skal være kommunalvalg den 21. november 2017.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.