Bookmaker tvivler på ny FCK-træner
Carsten V. Jensen er ny cheftræner i FCK. Bookmakerne spår ham ikke en lang regeringstid på posten. Foto: Jakob Jørgensen / POLFOTO
Sportdirektør i FCK Carsten V. Jensen skal også være ny cheftræner i mesterklubben, men bookmakerne spår ham en svær sæson på bænken.

Carsten V. Jensen får det svært som ny cheftræner for de regerende danske mestre FC København.

Det vurderer bookmakeren Bet24 kort efter, at træner Roland Nilsson er opsagt med øjeblikkelig virkning.

Bet24 er allerede nu ude med odds på om hvorvidt FCK's meget overraskende omrokering, også bliver en permanent løsning.

Bookmakeren tvivler og giver Carsten V. Jensen odds 1,70 på stadig at være fungerende cheftræner 1. august.

"Det var noget af en bombe fra FCK, der kom i dag. Den havde vi absolut ikke set komme, de fører trods alt Superligaen med fire point. Carsten V. Jensen som fungerende cheftræner, er om end en endnu større overraskelse for os, og den rolle betvivler vi noget om han stadig besidder når den nye Superliga sæson fløjtes i gang," siger Frederik Skov fra Bet24.com.

Ifølge direktør i FC København Anders Høst, er det en evaluering af de første seks måneder hos de danske mestre, der ledte til øjeblikkelig fyring af træner Roland Nilsson.

Den nye mand i chefstolen glæder sig til udfordringen.

"Jeg glæder mig over muligheden for igen at få græs under fødderne og til at have det direkte ansvar for arbejdet med spillerne i træning og kamp. Nu handler det om, at vi alle i F.C. København, trænere, spillere og ledere, kigger fremad og sammen arbejder hårdt på at være bedst muligt forberedt til forårets afgørende kampe i Superligaen og DBU pokalen," siger sportsdirektør og ny cheftræner i FC København, Carsten V. Jensen.

faktaboks

Er Carsten V. Jensen stadig cheftræner for FCK d. 01.08.2012
Ja: 1,70
Nej: 2,00

Cheftræner for FCK d. 01.08.2012
Carsten V. Jensen: 1,70
Michael Laudrup: 5,00
Troels Bech: 5,00
Morten Wieghorst: 5,00
Lars Olsen: 15,00

Kilde: bet24