Boldsen: Alt andet end finale er en skuffelse
Dansk sejr ligger lige til højrebenet, forklarer Joachim Boldsen. Foto: / POLFOTO
Finalen bliver et opgør mellem Danmark og Frankrig, mener den tidligere landsholdsprofil Joachim Boldsen.

I løbet af sin egen landsholdskarriere opnåede han at få tre EM-bronze-, en VM-bronze- og en EM-guldmedalje om halsen.

Nu mener den tidligere topprofil i herrehåndbold, Joachim Boldsen, at det nuværende landshold som minimum hiver en medalje af sølv hjem ved det kommende europamesterskab, der starter om 11 dage i Serbien.

"Alt andet end finalen vil være en skuffelse," siger den tidligere landsholdsanfører til sporten.dk.

Danmark er forsvarende mestre til titlen som Europas bedste, og holdet var i VM-finalen for ét år siden.

"Og ser man den helt vildt heldige lodtrækning, de har fået, så er det svært at se, hvad der skulle gå galt på vejen mod finalen. Det ligger lige til højrebenet," forklarer Joachim Boldsen.

De formodede største konkurrenter til EM-titlen, Frankrig, Spanien og Kroatien, er alle havnet i den modsatte turneringshalvdel, og det danske landshold kan derfor tidligst møde dem i en eventuel semifinale.

Ifølge sporten.dk mener Boldsen, at Frankrig i sidste ende er det eneste realistiske bud på en modstander, der kan forpurre danskernes gulddrømme.

"De sidder på alle titler og stiller med stort set det samme hold, som de har gjort de seneste mange år, og det er jo ikke ligefrem, fordi de er blevet dårligere. Jeg kan simpelthen ikke se andre, som kan forhindre Danmark i at gå hele vejen," lyder det fra AG København-spilleren.

Joachim Boldsen stoppede selv på landsholdet 30. september 2008.

Kilde: Sporten.dk