Bekræftet: Kvist skal til Stuttgart
FCK's midtbanemotor skifter til Mercedes hjemby, Stuttgart. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
FCK's anfører har skrevet en kontrakt på fire år med Stuttgart.

Rygterne har svirret længe, og nu bekræfter FCK det på klubbens egen hjemmeside. Anfører William Kvist skifter til VfB Stuttgart i den tyske Bundesliga, hvor han skal være frem til 2015.

"Det har været en meget svær beslutning at tage at forlade F.C. København, hvor jeg har haft så mange store oplevelser," siger William Kvist, til klubbens hjemmeside. Og han åbner da også for, at karrieren kan bringe ham hjem til hovedstaden på et senere tidspunkt.

"Jeg føler dog ikke, at min beslutning er et endegyldigt farvel, men snarere et på gensyn," siger William Kvist, der har trådt sine første fodboldstøvler i det københavnske.

I Tyskland er der glæde over det danske nyindkøb.

"Han kommer som landsholdsspiller og kaptajn i FC København med stor international erfaring, og han udstråler stor ro med bolden. William Kvist beriger vores hold og giver os flere muligheder," siger cheftræner Bruno Labbadia til Stuttgarts hjemmeside.

I alt har Kvist været i FCK og KB i 20 år og fået i alt 275 førsteholdskampe for FC København.

I går købte FC København den norske landsholdsspiller Christian Grindheim, der er udset til at overtage William Kvists plads på den centrale midtbane.