Barcelona tæver Real Madrid igen-igen
Puyol (midten) fejrer sin scoring mod Real Madrid. Foto: Polfoto, (AP Photo/Paul White) / POLFOTO
Barcelona har vundet syv ud af de seneste ti opgør. Real Madrid har kun vundet ét.

Real Madrid startede godt, da Barcelona kom på besøg i hovedstaden onsdag aften, men i sidste ende havde gæsterne fat i den lange ende.

Barcelona vandt 2-1 i det evindelige rivalopgør 'el classico', som Barcelona har domineret igennem længere tid. I de seneste ti kampe har Barcelona trukket sig sejrsrigt ud af syv opgør, mens Real Madrid har vundet et enkelt. To er endt uafgjort.

Stjernen Christian Ronaldo satte madrilenernes eneste mål ind, mens Puyol og Abidal scorede for gæsterne.

Det var en hårdt spillet kamp, hvor der blev uddelt i alt syv gule kort, og især Real Madrid-spilleren Pepe skal være glad for, at han ikke fik rødt kort. Han fik et gult kort i første halvleg for at træde Barcelona-spilleren Sergio Busquets på foden og kunne godt være blevet tildelt samme straf, da han trådte verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, på hånden i anden halvleg.

Real Madrid får dog mulighed for revanche, når de spanske giganter mødes igen på onsdag for at spille returopgøret i pokalkvartfinalen.

Siden 1929 har de to klubber mødt hinanden 217 gange. Gårsdagens Barcelona-sejr betyder, at begge hold nu er noteret for 86 sejre og dermed er jævnbyrdige, hvilket er første gang siden 1933.