AGF vil vaske Gori-plet væk mod Esbjerg
AGF-træner Peter Sørensen håber på genoprejsning i mandagens superligaopgør mod oprykkerne fra Esbjerg.

Det passer AGF-træner Peter Sørensen ganske fint, at hans hold allerede skal i aktion i Superligaen fire dage efter torsdagens 1-2-nederlag til georgiske FC Dila Gori i kvalifikationen til Europa League.

Mandagens hjemmekamp mod oprykkerne fra Esbjerg bliver nemlig en kærkommen mulighed for at komme oven på igen.

- Det er en mulighed for at få slettet det sidste indtryk i en fart, og så har vi en mulighed for at revanchere os i forhold til os selv og finde tilbage til det, vi synes, vi normalvis står for.

- Så håber jeg, det kan give os en god oplevelse, som vi både kan glæde os over i forhold til kampen i dag, vores indledning i Superligaen, og som vi også kan bruge til returopgøret mod Gori om nogle dage, siger Peter Sørensen.

Aarhus-klubben indledte Superligaen med at spille 1-1 hjemme mod AaB, mens Esbjerg tabte 2-3 ude til Silkeborg.

Men Peter Sørensen har en god portion respekt for gæsterne.

- Jeg forventer, at det bliver en jævnbyrdig kamp.

- Jeg synes, Esbjerg var bedst mod Silkeborg - i hvert fald i første halvleg. De var dygtige i deres kombinations- og afslutningsspil, men det kneb lidt mere i deres defensiv, siger AGF-træneren.

AGF har stort set samtlige spillere til rådighed til kampen, hvor angriberne Søren Larsen og Morten Moldskred er tilbage i truppen.

På træningsbanen har aarhusianerne arbejdet med at stå mere kompakt på banen.

- Vi vil godt have de rigtige afstande mellem vores kæder både offensivt og defensivt. Vi må ikke have for store områder, vi tømmer for spillere, som vi for eksempel havde mod Gori.

- Vi skal være lidt tættere på hinanden, forklarer Peter Sørensen.

Kampen på NRGi Park fløjtes i gang klokken 19.

/ritzau/