AGF sikrer sig skarpretter i Norge
Morten Moldskred og Brian Steen Nielsen trykker hånd ved dagens præsentation. Foto: agffodbold.dk
AGF-fans kan glæde sig til at komme på stadion og se mål. I hvert fald har aarhusianerne skrevet kontrakt med angriberen Morten Moldskred.

AGF har fundet en ny mand til toppen, som skal sende "de hvide fra Fredensvang" helt til tops.

Klubben bekendtgjorde her til eftermiddag, at den norske angriber Morten Moldskred har bestået lægetjekket i AGF, og aarhusianerne har nu præsenteret nordmanden for en kontrakt, der gælder for de næste halvandet år.

"Det er dejligt, at vi har fået lukket aftalen med Morten. Han er en dygtig angriber, der har et godt CV. Han har scoret mål for Rosenborg, og han er norsk A-landsholdsspiller. Derfor er vores forventning også, at han kan gå ind på vores hold med det samme, score mål og bidrage til at indfri de målsætninger, vi har, " siger sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

Morten Moldskred glæder sig til at skifte til det jyske galehus.

"Jeg har altid haft stor lyst til at prøve at spille i en klub i udlandet, og da denne mulighed bød sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig. AGF er en spændende klub med stor tilskueropbakning, og den angrebsrolle, jeg er tiltænkt på holdet, passer mig godt," siger Morten Moldskred.

Den 31-årige nordmand har spillet ni A-landskampe for Norge og scoret et enkelt mål. Han scorede 12 mål i 60 kampe for Rosenborg.