AaB-profil: Vi er gode nok til at komme i top-6
AaB's forsvarsprofil Jores Okore mener, at holdet har potentialet til at komme i top-6 i Alka Superligaen.

AaB gik søndag fra banen for sjette gang i træk uden nederlag i Alka Superligaen, da holdet spillede 0-0 ude mod Brøndby.

Det ene point betyder, at holdet ligger nummer ti, men forsvarsprofilen Jores Okore mener, at holdet er stærkt nok til at komme endnu højere op i tabellen.

- Vi har potentiale til top-6. Vores defensiv og midtbane er stabil, og når vi også kommer i gang med at score mål, så kan alt ske, siger Okore.

- Jeg føler ikke, at vi spiller som et bundhold. Vi har et hold med en masse potentiale.

- Vi har fået en masse spillere ind, som lige skal finde hinanden, og man kan se, at vi bliver sværere og sværere at spille imod.

Cheftræner Morten Wieghorst mener ligesom Okore, at holdet, som nu har undgået at tabe i seks kampe i træk i Alka Superligaen, har potentiale til at komme blandt de seks øverste hold.

- Det er vores målsætning at komme i top-6, så det går vi efter, og vi har også potentialet til det.

- Men vi ved, at vi skal vinde nogle flere kampe, og vi kan ikke blive ved med at spille så meget uafgjort, siger AaB-træneren.

Wieghorst var meget tilfreds med præstationen i søndagens kamp mod Brøndby.

Han mener, at indsatsen giver noget at bygge videre på til de kommende kampe.

- Denne kamp var basen for at tage det næste skridt, for det var en rigtig flot præstation og et godt point.

- Vi kan være stolte af præstationen og det faktum, at vi holdt nullet. Vi havde de farligste forsøg, så vi kan være skuffede over, at vi ikke scorede, og det kan jeg også se, at spillerne var.

- Vi spillede med tre stoppere for at lukke ned for Brøndby, og spillerne løste det rigtig godt. Det er ikke meget, vi har arbejdet med formationen, men det var tydeligvis nok. Det var ikke meget, de kom frem til, siger Morten Wieghorst.

AaB skal i den kommende kamp møde 2. divisionsholdet Middelfart i DBU Pokalen.

/ritzau/