400 rockere røg i politiets fælde

Politiet og Skat var stærkt repræsenteret, da Bandidos i weekenden havde inviteret til fest i Holbæk. Våben og narko blev beslaglagt.
Næste gang kan det godt være, Bandidos går lidt mere stille med dørene, når de inviterer til fest.
Næste gang kan det godt være, Bandidos går lidt mere stille med dørene, når de inviterer til fest. Foto: Joachim Adrian

Stemningen var formodentlig temmelig mat, da Bandidos' gæster lørdag aften nåede frem til den fest, de var inviteret til i klubhuset i Holbæk.

Udover gæsterne var Midt- og Vestsjællands Politi og Skat nemlig også dukket op, og det førte til en masseransagelse og masser af beslaglæggelser.

I trafikknudepunkterne omkring Holbækmotorvejen stoppede politiet godt 1.500 biler og afhørte godt 400 mennesker, der var på vej til festen. Og der var bid.

"Vi fandt nogle slagvåben og nogle knive. Vi mødte nogle mennesker, der ikke havde lov til at køre det, de var fører af, og vi mødte nogle mennesker, der var påvirket af alkohol," som Jacob Olsen, politikommissær ved Midt- og Vestsjællands Politi, formulerer det til Newspaq.

Også Skat fik noget ud af at bruge en lørdag på Bandidos-rockerne og deres venner. Flere biler og motorcykler var forkert registreret, og et par biler var registreret i udlandet, men havde danskere bag rattet.

Jacob Olsen og hans kollegaer betragter aktionen som en succes.

"Når rockerverdenen skilter med stor fest i Danmark med mange gæster fra udlandet, så er det klart, at vi er interesseret i at vise vores strategi på området, nemlig at vi følger det tæt."

Den allestedsnærværende aktion i weekenden har ført en række sigtelser med sig.

Fredag blev en 24-årig mand anholdt, da politiet ransagede selve klubhuset. Det narkotika, de fandt i huset, koster ham to et halvt års fængsel.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.