1.000 ansøger til job på hospital
Et job som depotmedarbejder på Skejby Sygehus er ét, der trækker ansøgere til. Foto: www.colourbox.com
Da Skejby Sygehus opslog en stilling som depotmedarbejder, ventede der dem en gedigen overraskelse. Hele 1.000 søgte jobbet.

Tidligere er job som pilot eller arbejde hos Google blevet udnævnt som nogle af de mest eftertragtede, der findes.

Men sandheden er i virkeligheden en helt anden. I hvert fald var der omkring 1.000 ansøgninger til et ledigt job som depotmedarbejder på Skejby Sygehus, skriver Fagbladet 3F.

- Det er rigtigt, at vi havde et job for nylig som depotmedarbejder, hvor vi fik omkring 1.000 ansøgninger. Det er jo ingen fordel at få så mange ansøgninger. Det koster mange ressourcer at læse og sortere dem, og gør det svært at vælge, siger logistikchef på Århus Universitetshospital Morten Møller.

Ansøgningerne blev delt mellem flere chefer, som læste og sorterede. Alle ansøgere fik svar. I sidste ende gik jobbet til en fra sygehusets egen jobbank.

Også jobbet som pædagogmedhjælper er meget populært.

- Jeg har hørt om en stilling med over 1.000 ansøgere, og flere med over 700. Det er jo nok fordi, det er et godt og afvekslende job, hvor man gør en forskel. Og så er der ikke formelle krav om uddannelse, siger Annette Friis, faglig sekretær i Pædagogisk Medhjælper Forbund.