Zlatan giver Kiev en tur i pariserhjulet
Den svenske stjerneangriber scorede på straffespark, da Paris Saint-Germain slog Dynamo Kiev med 4-1.

Paris Saint-Germain kom forrygende godt fra start i Champions League, da holdet fra den franske hovedstad på hjemmebane slog Dynamo Kiev med 4-1.

Zlatan Ibrahimovic åbnede målfesten efter små 20 minutter, da den nyindkøbte svenske angrebsstjerne scorede til 1-0 på et straffespark.

Med scoringen har Ibrahimovic nu lavet 29 mål i 87 Champions League-kampe fordelt på en lang karriere i syv klubber. Faktisk er svenskeren med en fortid hos Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan den første i turneringens historie, der netter for seks forskellige klubber.

Værterne har ikke kun hentet Zlatan Ibrahimovic i AC Milan denne sommer. Også Thiago Silva er kommet til fra Milano, og efter en halv time øgede brasilianeren til 2-0.

Det var endnu et nyt PSG-ansigt, der inden pausen gjorde det til 3-0. Et hjørnespark endte hos Alex, der resolut tordnede bolden i mål.

I overtiden øgede Javier Pastore - hentet i Palermo før sæsonen - til 4-1, efter at det var lykkedes for de ukrainske gæster at reducere.

Holdet fra Paris fører gruppe A med tre point ligesom FC Porto, der vandt 2-0 i Dinamo Zagreb.

AC Milan kunne sikkert godt have brugt både Ibrahimovic og Thiago Silva, da italienerne i gruppe D tog imod belgiske Anderlecht i et opgør, der endte 0-0.

Malaga vandt 3-0 hjemme over Zenit Skt. Petersborg, der havde Michael Lumb på bænken indtil få minutter før slutfløjt hele kampen.

/ritzau/