Wozniacki videre i Tokyo med besvær
Caroline Wozniacki fortsætter sejrsstimen, men hun måtte kæmpe for sejren i tre sæt mod 20-årig serber.

Caroline Wozniacki fortsætter i Tokyo, hvor hun slap i Seoul. Bare 28 timer efter sin første WTA-titel i år var den danske tennisspiller tilbage på banen igen.

I første runde af Pan Pacific Open vandt Wozniacki 6-0, 3-6, 6-4 over serbiske Bojana Jovanovski.

Nøjagtigt som i finalen i Seoul lod hun ikke sin modstander komme til fadet, i hvert fald ikke i første sæt.

Bojana Jovanovski tabte de første seks partier og dermed første sæt, der endte 6-0 efter blot 20 minutter.

I andet sæt kom 20-årige Jovanovski dog bedre med, mens Wozniacki lavede for mange fejl og blev for passiv. Det kostede sættet, som hun tabte 3-6.

Problemerne fortsatte for den tidligere verdensetter i tredje sæt, men hun blev reddet af regnen, der afbrød kampen kortvarigt ved stillingen 3-3.

To gange formåede Wozniacki at bryde direkte tilbage efter selv at have fået brudt sin serv, og ved stillingen 5-4 satte hun det afgørende servegennembrud ind på sin tredje matchbold.

I anden runde kan hun risikere at løbe ind i sin semifinalemodstander i Seoul.

Russeren Ekaterina Makarova, som hun besejrede i tre sæt i lørdags, møder Daniela Hantuchova, og vinderen af den kamp bliver Wozniackis næste modstander.

Turneringen i Tokyo er i øvrigt uhyre stærkt besat. Det krævede en top-60-placering at komme direkte i hovedturneringen, og hele verdenseliten er til stede, bortset fra US Open-vinderen Serena Williams.

Wozniacki vandt turneringen i 2010, men sidste år røg hun ud i tredje runde, og dermed er der gode point at hente til verdensranglisten, hvis hun når langt.

/ritzau/

via Listen To News