Wozniacki mister førsteplads
Caroline Wozniacki er nu verdens nummer fire efter 16 måneder på toppen. Foto: Polfoto, (AP Photo/Vadim Ghirda) / POLFOTO
Efter 16 måneder på toppen er den danske tennisdarling røget længere ned på ranglisten. Men optimismen lever i bedste velgående.

Victoria Azarenka rendte med sejren til Australian Open, og det betyder, at danske Caroline Wozniacki må overlade førstepladsen til hviderusseren.

Faktisk må danskeren nu finde sig i at være røget helt ned på en fjerdeplads, under Maria Sharapova på en tredjeplads og Petra Kvitova på andenpladsen.

Men Caroline Wozniacki holder humøret oppe og ser lyst på fremtiden.

"Ved du hvad, for at være ærlig, så tænker jeg ikke rigtigt på det. Jeg har i forvejen haft placeringen i lang tid. Jeg sluttede som nummer ét to år i træk... Jeg vender tilbage før eller siden, så det bekymrer jeg mig ikke om," siger hun til pressemøde i Australian Open.

"Jeg griner, hver gang medierne taler til mig, som om jeg er ved at slutte min karriere, at jeg kun har ét år tilbage, og tiden er ved at løbe ud. Faktum er bare, at jeg stadig har et par gode år foran mig," lyder det fra en optimistisk Wozniacki.

Kilde: Australian Open